Latin Ateşi Nişantaşı’nda

Tarihler: 10 Temmuz 2010 Cumartesi ~ 10 Temmuz 2010 Cumartesi 10 Temmuz Saat: 19.00

Yer: Maçka Sanat Parkı

Ücret: Ücretsizdir.

Adres: Maçka, Şişli Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 10, 2010 ~ Tem 10, 2010

Latin Ateşi Nişantaşı’nda

Şişli Belediyesi’nin düzenleyeceği “Latin Dansları Gecesi” ile Şişlililer, latin danslarına doyacak. 2004 yılından bu yana her Mayıs ayında tangoculara kucak açan Şişli Belediyesi, Temmuz ayında Latin dansçılarını Nişantaşı’nda konuk ediyor.

Şişli Belediyesi evsahipliğinde, Mariachi’nin katkılarıyla 10 Temmuz Cumartesi günü saat 19.00’da Maçka Sanat Parkı’nda gerçekleşecek “Latin Dansları Gecesi”nde latin dansının en seçkin örnekleri sunulacak. İMU Dance Company’nin Reggeaton Workshopu ile start alacak geceye, Carribean Band ve Deejay Orhun canlı müzik performanslarıyla katılırken; İMU Dance Company, Depo Dans ve Dans Keyfi grupları çok özel performanslar sergileyecekler. Mariachi Drums’n Shots grubunun geceye özel bir gösteri ile renk katacağı etkinlik, özel hazırlanan dekor ve ışık sistemi ile latin dansı keyfini Şişlililere yaşatacak.

Etkinlik 19.00’da başlayacak, gecenin ilerleyen vakitlerine kadar devam edecek. Geceye katılım ücretsizdir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT