Latin Breeze!! Party V.1

Tarihler: 17 Ocak 2009 Cumartesi ~ 17 Ocak 2009 Cumartesi

Yer: Hyatt Regencey Hotel, Gossip Bar

Ücret: 25 YTL (1 yerli İçki Dahil)

Nereden Alınır: www.mundolatinodance.com

Adres: Hyatt Regency Hotel, Askerocağı Cad. Harbiye Taksim Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 17, 2009 ~ Oca 17, 2009
İstanbul’da Sıcak Bir Mambo Esintisi...
Latin Breeze!! Party V.1

Latin Danslarının en heyecan veren, aşkı ve tutkuyu en iyi ifade eden dansı Salsa’nın ve Latin Müziği’nin ülkemizdeki öncülüğünü yapan Mundo Latino; son 10 senedir yaptığı çalışmalar ve organize ettiği yurtdışı bağlantılı muhteşem etkinliklerle bu alanda dans dünyasındaki gelişmelerin nabzını tutmaya ve Türk Latinseverlerine dünyanın en kaliteli showlarını izleme, en değerli dansçılarından eğitim alma fırsatını vermeye devam ediyor.

Mundo Latino, yeni kış sezonunda Latin Breeze Partiler zincirinin ilkini Hyatt Regency Hotel’in 5 yıldızlı konforu ile Gossip Bar’da 17 Ocak Cumartesi gecesi gerçekleştiriyor. Gossip Bar bu kez, Boston’dan ünlü bir eğitmen/dansçı çifti, Salsa/Mambo’nun en önde gelen gruplarından Hacha y Machete’nin kurucuları Burju ve Victor’u ağırlıyor.

Evet; Burju ve Victor uzun bir aradan sonra yeniden İstanbul’da; hem de yeni showlarıyla! Onların seksi ve büyüleyici dans stillerini, duygu ve heyecan yüklü koreografilerini, yaratıcı ve sıradışı müzik yorumlarını bilen bilir. Henüz onlarla tanışmamış dansseverlerin de bu değerli fırsatı kesinlikle kaçırmamalarını tavsiye ediyoruz.

17 Ocak C.tesi gecesi Latin Breeze Party V.1’de bu muhteşem çiftin nefes kesen performanslarını izlemek, Latin Müziği’nin bir numaralı ismi DJ. Mehmet Ceyhan’ın çalacağı ateşli ve kıvrak Latin müzikleriyle eğlenip dans etmek istiyorsanız; dans, müzik ve eğlence dolu bu geceye şimdiden hazırlanın!

12-18 Ocak tarihleri arasında ise Mundo Latino stüdyolarında, Burju ile Victor’un dolu dolu bir Paket Program ile vereceği workshoplar düzenlenecek. Body Movemements, Styling, Partnerwork, Partnerwork-Styling eğitimlerini içerecek olan bu workshoplara katılım için ön rezervasyon yaptırılması gerekmektedir.

Organizasyonla ilgili her türlü soru ve rezervasyonlar için Mundo Latino ile irtibata geçebilirsiniz.
Parti / 17 Ocak C.tesi
St 22.00’den itibaren
Hyatt Regencey Hotel, Gossip Bar’da
Giriş Ücreti 25 YTL (1 yerli İçki Dahil)
Mundo Latino
0212 244 63 59-60-61
www.mundolatinodance.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT