Mouaze Konaté

Tarihler: 13 Nisan 2012 Cuma ~ 13 Nisan 2012 Cuma 21:00

Yer: Big Plate

Adres: İstinye Park AVM, Hillside Girişi İstinye - İstanbul Sarıyer İstanbul

Telefon: 0 212 345 62 88

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2012 ~ Nis 13, 2012

Big Plate’in cuma günleri düzenlediği ve klasik haline gelen Latin gecelerinde bu defa Fransa’dan bir sürpriz var! 13 Nisan Cuma akşamı gerçekleşecek olan Big Plate Latin gecesine dansçı Mouaze Konaté konuk oluyor. Gecede Konaté, sergileyeceği şov ile Latin ateşinin sıcaklığını hissettirecek.

Her cuma Latin gecesiyle dans tutkunlarına eğlenceli anlar yaşatan Big Plate, Fransa’dan bir sürpriz yapıyor. Ünlü dansçı, koreograf ve eğitmen Mouaze Konaté, 13 Nisan akşamı Big Plate’in Latin gecesinde sahne alıyor. New York stili On2 Salsa ve Chacha konusundaki uzmanlığıyla bilinen Konaté, pek çok uluslararası dans organizasyonu için şovlar ve koreografiler hazırlıyor. Ayrıca Paris’te açtığı okulunda yeni salsa tutkunlarını yetiştiriyor.

Kendine özgü koreografilerinde çeşitlilik, eğlence ve tutkuyu bir araya getiren ve beğenilen canlı dans performansları sergileyen Mouaze Konaté, 13 Nisan Cuma akşamı hazırladığı şovunu sunarken, Big Plate’in hazırladığı sürprizler de geceye katılanlara keyifli anlar yaşatacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT