Mundo Latino’da Oryantal Dans Zamanı!

Tarihler: 22 Mart 2010 Pazartesi ~ 12 Nisan 2010 Pazartesi

Yer: Mundo Latino Dans Stüdyosu

Nereden Alınır: www.mundolatinodance.com

Telefon: 0212 244 63 59-60-61

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2010 ~ Nis 12, 2010

Bahar geliyor, yavaş yavaş içimiz kıpırdıyor. İnsan güzel havalarda eğlenmeyi daha çok seviyor. Kışın depresif etkisinden kurtulmak ve hafiflemek için dans etkili bir seçenek. Özellikle oryantal dansa yakınlığımızı düşünürsek o zaman neden bu dansın inceliklerini öğrenmeyelim ve gittiğimiz mekanlarda oryantal dansı bilerek icra etmeyelim?

Mundo Latino Dans Stüdyosu’nda gerçekleşen Yoğun Oryantal Dans Workshoplarının yanı sıra, Oryantal Dans çalışmaları başlıyor. Haftada bir gün ve toplam 2 ay sürecek bu etkinliğe katılmak için hepinizi Mundo Latino`nun dans dolu atmosferine bekliyoruz.

Çalışmalar, hem Konservatuvar Bale Bölümü mezunu hem de Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Mezunu olan Çiçek Hoca tarafından veriliyor. Çiçek hoca uzun yıllardır devam ettiği dans eğitmenliğini oryantal dans eğitmeni olarak da sürdürüyor. Bale ve Batı kökenli dansların eğitmenliğinin yanı sıra, Oryantal Danslar ile ilgili hazırladığı master tezi ile Doğu ve Batı kökenli dansların karşılaştırmalı araştırmasını yapan Çiçek Hoca, Üniversitedeki hocalığının yanı sıra, yurtdışı ve yurtiçindeki dansçılar ve dans severlerle buluşuyor. Ayrıca, Nesrin Topkapı ile aynı sahneyi paylaşmış, Shakira΄ nın Hocası Myriam Eli ile de çalışmaları olmuştur.

Haydi gelin Mundo Latino`da bu işi bilenlerden öğrenelim ve kıpır kıpır dans edelim!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT