Nederlands Dance Theatre

Tarihler: 15 Haziran 2012 Cuma ~ 15 Haziran 2012 Cuma 20:30

Yer: H. Muhsin Ertuğrul Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - 134.00 TL 2. Kategori - 102.00 TL 3. Kategori - 67.50 TL 4. Kategori-Öğrenci - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve H. Muhsin Ertuğrul Sahnesi Gişesi

Adres: Şişli Harbiye Mah. Gümüş Cad. No:3 Şişli İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0212 455 39 19

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 15, 2012 ~ Haz 15, 2012

İstanbul Kültür Sanat Vakfı, Hollanda-Türkiye arasındaki diplomatik ilişkilerin başlangıcının 400. yılı kutlamaları kapsamında dünyaca ünlü dans topluluğu Nederlands Dans Theater II’yi İstanbul’da ağırlıyor. Güçlü, esnek ve tutkulu performanslarıyla büyük beğeni toplayan topluluğun İstanbul'daki gösterisinde, genç ve yetenekli dansçılar çığır açıcı performanslarından örnekler sergileyecek.

Kurulduğu 1978 yılından bugüne, Amerika Birleşik Devletleri, Fransa, Almanya, Güney Kore, İsviçre, İtalya, İsveç, Danimarka, Norveç gibi dünyanın pek çok ülkesinde etkileyici gösteriler gerçekleştirerek adlarını duyuran Nederlands Dans Theater II, hem klasik hem modern dans tekniğini yorumlayabilen olağanüstü dansçılardan oluşuyor. Topluluk, Jirí Kylián, Hans van Manen, Ohad Naharin, Paul Lightfoot/Sol León ve Johan Inger gibi koreografların yanında, genç ve yetenekli koreograflarla da çalışmaya önem veriyor. Nederlands Dans Theater II, İstanbul’da, ünlü koreograf Jirí Kylián’ın “Songs of a Wayfarer”, Alexander Ekman’ın dansçı ve müzisyenler arasında bir kompozisyona dönüşen koreografisi “Cacti” ve Paul Lightfoot ve Sol León’un etkileyici çalışması “Shutters Shut”ı sergileyecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT