Solum

Tarihler: 05 Şubat 2007 Pazartesi ~ 06 Şubat 2007 Salı 5-6 Şubat Saat 20:00

Yer: garajistanbul

Ücret: Tam: 22,50 YTL İndirimli: 18,50 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 ve Garajİstanbul

Adres: Tomtom Mah. Yeni Çarşı Cad. Kaymakam Reşat Bey Sok. No: 11/A Galatasaray Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2007 ~ Şub 6, 2007

Solum
Taldans
dans

"Beden topraktır. Bedenim benim ülkemdir"
"Bedenime ne ekleyebilirim, bedenimden ne eksiltebilirim ? Beni harekete iten nedir ve bu itki ne kadar gerçektir ? Bedenle hareket birbirlerine ne kadar uzak ve aralarında saklanmakta olan sey nedir? Bedenimle Yalan söyleyebilirmiyim ? bedenimle acı çekebilirmiyim ? bedenimi yok edebilirmiyim ? Bedenimin eksiklikleri, kandırmacaları, oyun ve taşlamaları nelerdir? "

Bedeni bir araştırma nesnesi olarak kullanmak, bedenine yabancılaşmış olmanın bir göstergesi mi, yoksa tam tersine bedenine sahip çıkmanın mı? Bize bu tür soruları sorduran güdüler nelerdir? Bütün bu sorular üzerine fikir yürütmek seyirciye kalıyor.

solum( Latince):
1. yalnız, tek
2. ulke, memleket, toprak, yer, zemin, temel.

Mustafa Kaplan ve Filiz Sızanlı yakın zamana kadar birlikte koreografi yapıp dans ettiler. Ancak bu defa bir süre için kendi kişisel araştırmalarına çekiliyorlar. Yolları, sololardan oluşan bu parçanın gösterimi için, sahnede tekrar kesişecek. Mustafa ve Filiz "kendiliginden" bir bedenin varlığını varsaymıyorlar, bedenlerin tamamlanmamışlığı içinde gezinmek istiyorlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT