Tsunami Mağduru Çocuklar İçin Salsaya

Tarihler: 16 Şubat 2005 Çarşamba ~ 16 Şubat 2005 Çarşamba 16 Şubat Çarşamba Saat 21:30

Yer: buzhol

Ücret: 15 YTL.

Nereden Alınır: Bilgi için: www.mundolatinodance.com

Adres: Markiz Pasajı İstiklal Cad. Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 44 63 59-60-61

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 16, 2005 ~ Şub 16, 2005
Tsunama Mağduru Çocuklar İçin Salsaya
br>SALSACILAR TSUNAMİ MAĞDURU ÇOCUKLAR İÇİN DANS EDİYOR
Dünya çocukları, Güney Asya deprem ve Tsunami felaketinde onbinlerce kardeşini kaybetti.
Yaklaşık 60,000 çocuk...

Hayatta kalabilenler şimdi yaşam mücadelesi veriyor. Açlık ve susuzlukla, mikroplu sular ve salgın hastalıklarla karşı karşıyalar. Bir barınaktan yoksunlar. Ailelerini yitirmiş, korunmasız durumdalar.

Onlara yardım etmek şimdi sizin de elinizde. Istanbul’un önde gelen Salsa Dans Okulları Mundo Latino, FFDC, DansTurk ve Cihat Can Dance Company 16 Şubat Çarşamba Gecesi, Buz Holl ‘un de katkılarıyla büyük bir dans buluşması gerçekleştiriyor. Geceden elde edilecek gelir UNICEF yoluyla felaket bölgesinde yaşayan çocuklara ulaştırılacak.

BUZHOL( Markiz Pasajı- Beyoğlu)’de gerçekleşecek bu etkinlikten elde edilecek gelirin tamamını UNICEF’e bağışlayacak Dans Okulları ve BuzHol, bu gecenin içeriğini oldukça geniş tutuyor.

Bu anlamlı organizasyona destek vermek isteyen katılımcılar, dans showlarının yanısıra, ünlü perküsyon üstadı Ayhan Sicimoğlu`nun ‘’Las Estrellas’’ grubun dan mini bir konser, Buket Bahar ve Cenk Rofe ikilisinin nefis müzikal showunu izlemenin tadını yaşayacaklar. Ayrıca, Türkiye’nin bir numaralı Latin Müziği Dj.i Mehmet Ceyhan da birbirinden güzel şarkıları sizler için çalacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT