12. Uluslararası İstanbul Caz Festivali

Tarihler: 06 Temmuz 2005 Çarşamba ~ 17 Temmuz 2005 Pazar 6-17 Temmuz 2005

Yer: Harbiye Açıkhava Tiyatrosu, Boğaziçi Üniversitesi Garanti Kültür Merkezi, Ses Tiyatrosu, Babylon, Ajia, Kemer Golf & Country Club, Caz Vapuru, İstiklal Caddesi, Valikonağı Caddesi, Bahariye Caddesi, Ortaköy Meydanı

Nereden Alınır: Biletix gişeleri, www.biletix.com, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Atatürk Kültür Merkezi, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu

Adres: Çeşitli Mekanlar Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 6, 2005 ~ Tem 17, 2005
Müzikseverlerin heyecanla beklediği 12. Uluslararası İstanbul Caz Festivali, 6 - 17 Temmuz 2005 tarihlerinde düzenlenecek.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından, Garanti Bankası sponsorluğunda düzenlenen 12. Uluslararası İstanbul Caz Festivali`nin biletleri satışta. Biletler, Biletix üzerinden, Alo Garanti (444 0 333), www.garanti.com.tr ve Ana Gişe AKM`den temin edilebilecek.

Festivalde cazın farklı alanlarında yaptıkları yaratıcı ve yenilikçi çalışmalarla dünya çapında ün kazanmış sanatçı ve topluluklar yer alıyor:
Fusion caz`ın efsanevi topluluğu Steps Ahead, yorulmak bilmeyen usta basçı Charlie Haden, caz standartlarını melodik pop ve rock kalıplarıyla birleştiren genç yetenek Jamie Cullum, günümüzün en etkili kadın caz vokallerinden biri olan Dianne Reeves, groove-caz`ın yaratıcı ismi David Sanborn, modern cazın sınırları içerisindeki arayışlarına Blondie, Nirvana ve Aphex Twin gibi isimlerinin parçalarını da dahil eden The Bad Plus, caz severlerin festivalde mutlaka izlemesi gereken isimler arasında bulunuyor.

Festival programında ayrıca rock, pop-rock, alternatif pop ve dünya müziği sahnesinden ayaklarınızı yerden kesecek isimler var: Yıllardır dört gözle beklenen benzersiz sanatçı Tori Amos, dünyanın en ünlü ve en saygın rock sanatçılarından Elvis Costello, naif ve melankolik pop ile türünün en başarılı örnekleri arasında gösterilen Kings Of Convenience, dünya müziğinin en çarpıcı ve melankolik seslerinden Meksikalı Lhasa, soul-caz anlayışlarını, hip-hop ve funk ile birleştiren Soulive ve alternatif rock türlerini Akdeniz ve Pasifik atmosferiyle kaynaştıran Brazzaville, uzun süre aklınızdan silinmeyecek performanslar sergileyecekler.

12. Uluslararası İstanbul Caz Festivali, bu isimlerin yanı sıra pek çok ünlü sanatçı ve topluluğu ağırlayacak.

Festival Biletleri:
Festival Ana Gişeleri:
Atatürk Kültür Merkezi, 28 Mayıs - 5 Temmuz; her gün 10:00-18:00 arası
Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi, 6 Temmuz`dan itibaren her gün 10:00-18:00 arası
Bilet Satış:
Festival biletleri, 28 Mayıs Cumartesi günü saat 11:00`den itibaren satışta!
www.biletix.com / www.garanti.com.tr (sadece kredi kartıyla)
Biletix (0216) 556 98 00 / 444 0 333 Alo Garanti
Her gün 08:30-21:00 (hafta sonu: 10:00-21:00) saatleri arasında; sadece kredi kartıyla Biletler, BİLETİX, www.garanti.com.tr ve ALO GARANTİ üzerinden hizmet bedeli alınarak satılacaktır. Festival Ana Gişelerinden ve etkinlik günlerinde konser mekânlarından alınan biletlere hizmet bedeli eklenmeyecektir.
A`jia`da gerçekleşecek konserlerde yemekli bilete yemek mönüsü ve bir yerli içki dahildir. Biletler İstanbul Caz Festivali gişelerinden alınabilir veya A`jia`dan rezervasyon yaptırılabilir. (Rez: 0216 413 93 53)

FESTİVAL PROGRAMI, BİLETLER, AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT