23 Nisan’da Cevahir Dünya Çocuklarıyla Cıvıl Cıvıl

Tarihler: 23 Nisan 2011 Cumartesi ~ 24 Nisan 2011 Pazar 10:00 -19:00

Yer: Cevahir AVM

Adres: Büyükdere Cad No: 22 Şişli İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0212 368 69 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 23, 2011 ~ Nis 24, 2011

Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan İstanbul Cevahir AVM, dünya çocuklarını ağırlıyor!

Farklı ülkelerden Türkiye’ye gelen çocuklar 23 Nisan Çocuk Bayramı coşkusunu Cevahir’de hep birlikte yaşayacak… 22 Nisan’da farklı ülkelerden gelen “Dünya Çocukları”nı ağırlayacak olan Cevahir, değişik kültürlerin izlerini taşıyan özel gösterilerle şenlenecek. İstanbul Cevahir, 23 Nisan’da ise birbirinden renkli okul showları ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayacak.

Lösevli Çocukların İstanbul Yorumları…

İstanbul Cevahir AVM, bu özel gün vesilesiyle anlamlı bir projeye de imza atıyor. 23 ve 24 Nisan’da 10:00-19:00 saatleri arasında, LÖSEV’le birlikte gerçekleştirilecek sosyal sorumluluk projesine Cevahir evsahipliği yapacak. Çocukları eğlendirirken gelişimlerine de katkıda bulunmayı amaçlayan etkinlikte; LÖSEV’li 1000 çocuk İstanbul temalı topaçları hayallerindeki gibi dilediklerince boyayacak. LÖSEVLİ çocukların yanı sıra Cevahir’i ziyaret eden tüm çocuklar hem eğlenceli hem eğitici etkinliğe katılabilecek.

Cevahir’de unutamayacakları güzel bir gün geçirecek çocuklara boyadıkları topaçlar hediye edilecek. Uzmanlar; topaçların, çocukların psikolojik durumlarına ve zihinsel gelişimlerine pozitif etkisinin olduğunu belirtiyor. Bu noktadan yola çıkarak hazırlanan etkinlikte çocuklar, iki gün boyunca hem eğlenecek hem de yeteneklerini sergileyecek.

Atlantis’te Sınırsız Eğlence…

23-24 Nisan’da Cevahir’e gelen çocuklar, özel etkinliklerin yanı sıra Atlantis Eğlence Merkezi’nde de arkadaşlarıyla birlikte keyifli bir hafta sonu geçirebilirler. İstanbul’un en büyük kapalı eğlence merkezi, hepsi birbirinden ilginç oyun üniteleri, Atlantis karakterleri ve çocuk tiyatrosuyla çocukları cezbediyor.

2005 yılında açılan Cevahir; ilk günden itibaren merkezi konumu, ferah ve konforlu mekanları, seçkin markaları ve hizmetleriyle geniş kitleleri kucaklayan bir alışveriş ve yaşam merkezi haline geldi. 110.000 m² kiralanabilir alanı ve 303 mağazası ile en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan AVM, ziyaretçilerine yenilikler ve fırsatlar sunmayı sürdürecek…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT