Astoria’dan her hafta sonu çocuklara özel eğlence!

Tarihler: 23 Mart 2009 Pazartesi ~ 30 Mart 2009 Pazartesi

Yer: Astoria Alışveriş Merkezi

Adres: Esentepe Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 23, 2009 ~ Mar 30, 2009
Astoria’dan her hafta sonu çocuklara özel eğlence!
Her yaş grubundan ziyaretçisinin günün stresini atabileceği eğlenceler sunan Astoria, hafta sonları çocukları unutmuyor. Astoria’da Cumartesi ve Pazar günleri, saat 12:00 – 20:00 arasında düzenlenen etkinlikler minik ziyaretçilerden ilgi görüyor. Astoria Game Center, küçük büyük bütün ziyaretçilerin hizmetinde…

Astoria, her hafta sonu, minik ziyaretçilerine, eğlenceli bir dünyanın kapılarını açıyor. Ziyaretçilerine neşeli etkinlikler sunan ve birbirinden güzel hediyeler veren Astoria; Cumartesi ve Pazar günleri, 12:00-20:00 saatleri arasında ziyaret edenler bu eğlenceye katılma şansını yakalıyorlar.

Hafta sonu düzenlenen eğlencelerde, ziyaretçileri Astoria’nın maskotları sevimli zürafalar karşılıyor ve karne hediyesi olarak Game Center’da yer alan elektronik oyuncaklar için jeton veriyorlar. Astoria’da sadece çocuklar için değil her yaştan ziyaretçi için farklı etkinlikler bulunuyor. Hafta sonunu Astoria’da geçirenler, eğlenceli yarışmalardan animatörlerle oynanan oyunlara kadar pek çok farklı etkinliğe katılabiliyorlar.

Sosis baloncu ve yüz boyamacılar ise minik ziyaretçilerin ilgi odağı oluyor. Hamur şekillendirme ve toplu resim çizme etkinlikleri çocukların yaratıcılıklarını ortaya çıkarıyor. Cumartesi ve Pazar günleri Astoria’da eğlencelere katılan çocuklara ayrıca, Astoria Boyama Kitabı ve Boya Kalem Seti hediye ediliyor.

Astoria Game Center’da her yaş için eğlence…
Astoria Game Center, açıldığı günden bu yana, son model elektronik oyun aletleri ile 7’den 70’e tüm Astoria ziyaretçilerinden büyük ilgi görüyor. Her yaş grubundan ziyaretçiye eğlenceli vakit geçirme olanağı sunan Astoria Game Center’da, Let’s Go Jungle’dan, otomobil yarışlarına, masa hokeyinden Ufo Stomper’a birbirinden keyifli elektronik oyuncaklar yer alıyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT