Başakşehir / Başakşehir, Ramazan`la Aydınlanıyor

Tarihler: 11 Ağustos 2010 Çarşamba ~ 08 Eylül 2010 Çarşamba

Yer: Başakşehir

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 11, 2010 ~ Eyl 8, 2010

Merhamet ve sabırla nefsimizi terbiye eden, oruçla sıhhatimizi artıran, paylaşma ve yardımlaşmayla sosyal hayatımıza güç katan, bizi bir arada tutan bağları daha da kuvvetlendiren bir Ramazan’a daha eriştik. Bu kutsal ayın taşıdığı önem, anlam ve manevi havasının yanında neşe ve coşkusunu da hep birlikte paylaşmak düşüncesiyle Başakşehir Ramazan Geceleri başlığıyla bir program hazırladık. Dileğimiz genci yaşlısı, kadını erkeğiyle, yediden yetmişe tüm Başakşehirliler olarak bu bereketli günlerin rahmetiyle rahmetlenirken keyifli saatler de geçirebileceğimiz bir Ramazan’ı hep birlikte yaşamak.

Başakşehir Ramazan Geceleri programımızı, Sema gösterilerinden tiyatro oyunlarına, ünlü yazar ve akademisyenlerin katıldığı sohbetlerden geleneksel müziğimizin sevilen sanatçılarının vereceği konserlere kadar özenle oluşturulmuş bir içerikle hazırladık.

Etkinlikler çerçevesinde, Sular Vadisi, Bahçeşehir Göleti, Şahintepe, Güvercintepe-Altınşehir ve 1.Etap Yürüyüş Yolu’na kuracağımız Ramazan stantları ile Başakşehir yine unutulmaz Ramazan gecelerine sahne olacak.

Huzur dolu günleri ve coşkulu gecelerini hep birlikte yaşayacağımız mübarek Ramazanınızı tebrik eder, Başakşehir Ramazan Geceleri’nde buluşmak temenisiyle sevgi ve saygılarımı sunarım.

Mevlüt Uysal
Başakşehir Belediye Başkanı

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT