Bonus Card Çin Akrobasi Ekibi, Gençlik ve Spor Bayramı’nda İstanbul’da...

Tarihler: 19 Mayıs 2009 Salı ~ 19 Mayıs 2009 Salı

Yer: Cevahir Alışveriş Merkezi

Adres: Cevahir avm Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 19, 2009 ~ May 19, 2009
Bonus Card Çin Akrobasi Ekibi, Gençlik ve Spor Bayramı’nda İstanbul’da...
Muhteşem ve hatıralardan silinmeyecek bir gün İstanbulluları bekliyor...

Garanti’nin en çok kazandıran ve bedavası en bol kredi kartı Bonus Card’ın Türkiye’ye getireceği Çin Akrobasi Ekibi, 19 Mayıs Salı günü Gençlik ve Spor Bayramı’nda İstanbul’a konuk oluyor. Bonus Card’ın bu yıl 6.’cısını düzenlediği Bonus Sokak Şenlikleri kapsamında ülkemize gelen Çin Akrobasi Ekibi, İstanbul’da Cevahir Alışveriş Merkezi’nde 13:00’ten itibaren gün boyu sürecek gösterilerine başlayacak.

Çin Akrobasi Ekibi’nin akrobasi gösterileri sunacağı alanda kurulacak çadırlarda, izleyiciler playstation 3, nintendo wii gibi oyunları oynayabilecek, dengede kal, şişme oyunu ve dev dart oyunu ile hoşça vakit geçirecek. Oyunlara katılan ziyaretçilere çeşitli promosyon ürünlerinin yanı sıra, bonus peruklarıyla hatıra resimleri çekilip hediye edilecek.

1989 yılında kurulan “Çin Akrobasi Ekibi” bugüne kadar Çin’in yanı sıra, Japonya, ABD, Singapur, Hindistan ve Kore de dahil 20’den fazla ülkede gösteri yaptı. Dünyanın en ünlü şov gruplarından biri olan ekibin bazı üyeleri, 4 yaşından bu yana grupta akrobatik becerilerini sergiliyor. Çin’de ve Çin dışında birçok ödülün sahibi olan ekip, Türkiye’ye 5 kız ve 5 erkek akrobattan olusan 10 kişilik grupla geliyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT