Carousel’de Ramazan Coşkusu Yine Çok Farklı

Tarihler: 11 Ağustos 2010 Çarşamba ~ 11 Eylül 2010 Cumartesi

Yer: Carousel

Ücret: Ücretsizdir.

Adres: Halit Ziya Uşaklıgil Caddesi No:1 34710 Bakırköy İstanbul Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 570 84 34

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 11, 2010 ~ Eyl 11, 2010

Carousel’de Ramazan Coşkusu Yine Çok Farklı

Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi Ramazan ayında düzenlediği etkinliklerle ziyaretçilerine keyif ve huzur dolu anlar yaşatacak.

Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Ramazan ayı boyunca gerçekleştireceği “Ramazan Şenlikleri” ile sizleri eski Ramazan Günleri’ne götürüyor. 11 ayın sultanı Ramazan ayı boyunca her hafta sonu gerçekleştirilecek şenlikler, 7’den 70’e herkese hitap edecek.

Carousel haftasonları 16.30 – 20.00 saatleri arasında, geçmişten günümüze Ramazan’ın simgesi haline gelen, güldürürken düşündüren Hacivat ve Karagöz gölge oyunu ile çocuklarınıza Ramazan kültürünü aşılarken, sizleri de çocukluğunuzdaki Ramazanlara götürecek. Ayrıca Ramazan Şenlikleri kapsamında ahşap bulmacalardan, oyun hamuruna, boncuk dizmeden yumurta boyama gibi geniş bir yelpazede gerçekleştirilecek olan çocuk atölyeleri ile çocuklarınız eğlenerek el becerilerini geliştirirken, kukla gösterileriyle de neşelerine neşe katacaklar. “Altın Kızlar” fasıl ekibinin dinletileri ile keyif ve huzur dolu iftar yemeği alternatifleri de sunan Carousel’de bu Ramazan bir başka güzel.

Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin Ramazan Ayı boyunca sunduğu unutulmayacak Ramazan Şenliklerini ve zengin yiyecek alternatifleriyle açılacak iftarları sakın kaçırmayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT