Cihangir’de Şenlik Başlıyor

Tarihler: 03 Haziran 2005 Cuma ~ 05 Haziran 2005 Pazar 3-4-5 Haziran 2005

Yer: Cihangir, Beyoğlu

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: www.cihangirinyesilalanlari.com

Adres: Cihangir, Beyoğlu, Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 11 14

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 3, 2005 ~ Haz 5, 2005
Cihangir’de Şenlik Başlıyor

Cihangir Güzelleştirme Derneği tarafından 7 yıldır düzenlenmekte olan “Cihangir Şenliği”, bu yıl 3-4-5 Haziran tarihlerinde, yine Cihangir Parkı merkez alınarak yapılıyor. Pek çok sanatçı, uzman ve kurumun gönüllü katılımıyla gerçekleştirilen ve zengin programıyla, bir mahalle şenliğinin boyutlarını aşarak, mini bir festivale dönüşen Şenlik, Cihangir’in meydanları, sokakları ve dükkanlarına yayılıyor.

Sanatsal etkinliklerin ağırlıkta olduğu şenlik programında 9 farklı bölüm var. Programın merkezi, Konser, Film Gösterimi, Çocuk Etkinlikleri ve Bit Pazarı’yla yine Cihangir Parkı ve çevresi. Şenlik, 3 Haziran Cuma akşamı, Godet ve Elec-trip’in dj’lerinin, Abstre vj`lerinin hazirladigi görsel show eşliğinde çalacağı konser/partiyle başlıyor. Godet ve Elec-trip, Cumartesi ve Pazar günleri de 14.oo- 19.oo arası parkta çalmaya devam edecekler. Cihangir Parkı, iki gün boyunca, sabah başlayıp akşama kadar süren çeşitli etkinlikler, yiyecek/içecek standları ve Cihangir Caddesi’ne uzayan Bit Pazarı’yla bir karnaval yerine dönüşüyor.

Dj performansları dışında, Cihangir’in farklı mekanlarında 4 ayrı konser, 4 söyleşi ve 4-5 Haziran’da yine Cihangir Parkı’nda yapılacak film gösterimlerinde, iki ayrı siyah beyaz Türk filmi izlenebilecek. “Çocuk Etkinlikleri” bölümünde, atölyeler, oyunlar, gösteri ve yarışmalar olacak. Arama Tiyatrosu, kendi sahnesinde bir oyununu sergileyecek. Ve meraklılarıyla, rehber eşliğinde Cihangir gezilecek. Cihangir’in meşhur cafe’leri ise, indirimli yiyecek/içecek kuponlarıyla Şenlik’e katılıyorlar. AçıKalan / Cihangir – Kamusal Alanda Sanat başlığı altında ise, 9 ayrı performans sanatçısının, kamuya açık mekanlarda gerçekleştireceği “iş” ler yer alıyor.

Heildelberg Halk Girşimi, Kavaklıderem Derneği ve Cihangir Güzelleştirme Derneği’nin ortak çalışmasıyla gerçekleşen "Üç Semt, Üç Deneyim" Fotoğraf Sergisi ve "Kent Bazında Sivil Toplum Örgütlenmesi" paneli ile kent kültürü ve kentlilik olgularını hayata geçirme konusunda deneyimler paylaşılıyor.

5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde, Cihangir’in tek doğal yeşil alanı olan Roma Bahçesi’nde yapılacak Drum Cirkle, yeşile değer veren ve ritmi seven herkesin katılımıyla dev bir interaktif konsere dönüşecek. Türkiye teması “Yeşil Kentler” olan Dünya Çevre Günü’nde Cihangirliler, yeşil alan olarak korunması ve düzenlenmesini istedikleri Roma Bahçesi’ne, verdikleri önemi bu etkinlikle vurgulayacaklar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT