Cumhuriyet Bayramı´nın 87. Yılını Coşkuyla City´s Nişantaşı´nda Kutluyoruz

Tarihler: 29 Ekim 2010 Cuma ~ 29 Ekim 2010 Cuma 11:00 - 19:00

Yer: City´s Nişantaşı

Adres: City`s Alışveriş Merkezi, Teşvikiye Cad. No: 162/417 Teşvikiye / İstanbul Nişantaşı İstanbul

Telefon: 0212 373 33 33

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 29, 2010 ~ Eki 29, 2010

Moda ve yaşam merkezi City’s Nişantaşı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın tüm coşkusunu beraber yaşayabilmek için ziyaretçilerini Nişantaşı’na davet ediyor. Birbirinden farklı aktivitelerle ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatan City’s Nişantaşı Cumhuriyet Bayramı’nda da bu özel bayrama yakışacak aktivitelere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

29 Ekim Cumartesi günü gerçekleşecek etkinlikler Bando Gösterisi ile başlayacak. 11:00-19:00 saatleri arasında sürecek bando gösteri ile bando takımı Cumhuriyet Bayramı coşkusunu hissettirecek birçok parça seslendirecek. 12:00-19:00 saatleri arasında profesyonel uçurtma eğitmenlerinin yardımları ile gerçekleşecek “Uçurtma Atölyesi” etkinliğinde ise büyük küçük her yaştan katılımcı hayalindeki uçurtmayı yapma fırsatı bulacak. Yaşam koçu Bihter Türkan Ergül Cumhuriyet Bayramı’na özel Atatürk Kokuları Workshopu düzenlenecek. Saat 16:00’da ücretsiz olarak düzenlenecek workshop ile ziyaretçiler Atatürk’ün kişisel özelliklerinden yola çıkarak hazırlanacak bu özel kokuyu tanıma fırsatı bulabilecek.

Her fırsatta sanatın ve sanatçının yanında olan City’s Nişantaşı Cumhuriyetin 87. yılına özel Atatürk Resim Sergisi’ne ev sahipliği yapacak. Müge Kazandemir’in eşliğinde minik öğrencilerin piyano resitali ise 19:00 – 20:00 saatleri arasında R katında sanatseverlerle buluşacak.

Gün boyu City’s Nişantaşı içinde sürpriz ikramlar, çocuklara yönelik yüz boyama, balon ve bayrak dağıtımı etkinliği ücretsiz olarak gerçekleşecek. Number Oner Dj Performansı ile 17:00-19:00 ve 20:00-22:00 Cumhuriyet Bayramı coşkusunu adeta bir parti havasına dönüştürecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT