Feshane`de Geleneksel Ramazan Eğlenceleri

Tarihler: 15 Ekim 2004 Cuma ~ 16 Kasım 2004 Salı 15 Ekim-16 Kasım 2004 tarihleri arasında

Yer: Feshane Kültür Merkezi

Nereden Alınır: Feshane Kültür Merkezi

Adres: Eski Feshane Cad. Eyüp Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 501 73 26

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 15, 2004 ~ Kas 16, 2004
FESHANE`DE GELENEKSEL RAMAZAN EĞLENCELERİ

Feshane Kültür Merkezi`nin bu yıl beşinci kez düzenlediği geleneksel direklerarası eğlenceleri bu yıl birbirinden güzel sürprizleri ile Ramazan ayı süresince ziyaretçilerini ağırlayacak. 15 Ekim-16 Kasım 2004 tarihleri arasında kurulan dev Ramazan çarşısında hediyelik eşyalar, ev aletleri, giyim, aksesuar, takı, kitap, kaset... gibi ürünler satılacak. Eski İstanbul evleri dekorunda Aşureden güllaça, çiğ köfteden pamuk şekere, sahlepten bozaya kadar eski-yeni bir çok yemek çeşidi satışa sunulacak. Ayrıca Feshane Lale Lokantası da özel iftar menüleri sunacak. Direklerarası eğlencelerinde ise; her akşam 20:00-23:00 saatleri arasında Hacivat ve Karagöz, Kanto, Ortaoyunu, Jonglör, Ateş Yutan Adam, Meddah, Akrobat, İp Cambazı, Sihirbaz gösterileri ile eski Ramazan eğlenceleri canlanacak. Bu yıl Ramazan Bayramı`nda da şenlikleri sürdürecek olan Feshane, 12:00-24:00 saatleri arasında açık olacak. Etkinlikler Ramazan Bayramı`nı kutlayarak devam edecek.

Feshane Konserleri Programı için tıklayın

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT