Galatamoda Festivali

Tarihler: 15 Ekim 2008 Çarşamba ~ 19 Ekim 2008 Pazar 15-19 Ekim 2008

Yer: Akaretler

Adres: Akaretler Sıraevler, Beşiktaş Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 15, 2008 ~ Eki 19, 2008
STİL… MODA… MARKA… TASARIM… AKARETLER SIRA EVLER… KOLEKSİYON…W İSTANBUL… EĞLENCE… MERKEZ… GALATAMODA… FESTİVAL…15-19 EKİM 2008… PARTİ… ALIŞVERİŞ…
"GALATAMODA FESTİVALİ AKARETLER” 15-19 EKİM TARİHİNDE İSTANBUL’U, MODANIN YENİ MERKEZİ AKARETLER SIRAEVLER’E BEKLİYOR!
İstanbul’un kültürel değişiminin en önemli projelerinden biri olan Akaretler Sıraevler, 15-19 Ekim 2008 tarihleri arasında “Galatamoda Festivali Akaretler”e ev sahipliği yaparak, İstanbul’un yeni moda merkezi Akaretler Sıraevler, beş gün boyunca tüm İstanbul’u modanın ve alışverişin heyecanına çağırıyor!

“Galatamoda Festivali Akaretler” süresince Akaretler Sıraevler’de yer alan Cornelliani, Jimmy Choo, Bottega Venetta, Paul Smith, Marc Jacobs, Etro, Fred Perry gibi ünlü markalar ile uluslararası podyumlarda ve moda haftalarında koleksiyonlarıyla ses getiren Moda Tasarımcıları Derneği Kurucuları’ndan Arzu Kaprol, Bahar Korçan, İdil Tarzi, Hatice Gökçe, Özlem Süer ve Ümit Ünal’la beraber, Ezra - Tuba Çetin (Etcetura), Mehtap Elaidi, Cem Lokmanhekim bir araya geliyor. Festival kapsamında, Gamze Saraçoğlu, Simay Bülbül, Aslı Güler gibi Türkiye’nin genç Moda tasarımcılarının da hazırladıkları özel koleksiyonlar ile modanın enerjisi Akaretler Sıraevleri saracak. Moda Tasarımcılarının Koleksiyonları; İtalya, Yunanistan, Japonya, Hollanda gibi pek çok ülkede seçkin butiklerde sezona merhaba derken, İstanbul’da Akaretler’de beş gün boyunca alternatif bir ortamda sizlerle bir araya geliyor.

İstanbul’un yeni buluşma noktası olan Akaretler Sıraevler ve bu projenin kalbinde yer alan W İstanbul, festival döneminde modaseverleri çok özel bir biçimde ağırlıyor. Tasarımcıların koleksiyonlarını sunmaları için özel olarak kabanalar tasarlandı. Festival süresince sürpriz aktiviteler, tüm gün özel müzik yayını ve partiler ile Türkiye’nin en önde gelen Moda tasarımcıları beş gün boyunca tüm İstanbullulara keyifli bir alış-veriş olanağı sunacak. 15-19 Ekim 2008 tarihlerinde İstanbul, Akaretler Sıraevler’de modaya doyacak…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT