İstanbul Amatör Tiyatro Günleri (8-17 Mayıs)

Tarihler: 08 Mayıs 2004 Cumartesi ~ 17 Mayıs 2004 Pazartesi 8-17 Mayıs tarihleri arasında

Yer: Çeşitli Mekanlar

Nereden Alınır: Web: www.iatp-web.org/, E-Mail: info@iatp-web.org

Adres: Gösteriler çeşitli mekanlarda gerçekleşecek. Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 8, 2004 ~ May 17, 2004
İATP bünyesindeki tiyatro topluluklarının kolektif olarak organize ettiği İstanbul Amatör Tiyatro Günleri 2004 (İATG 2004), 8-17 Mayıs tarihleri arasında yapılacaktır.

"Dünyamız bir kez daha, “yeni” bir sistem, “yeni” bir vizyon vaatleri içerisinde, savaş, terör ve kitlesel katliamlarla örülü kirli bir oyuna sürükleniyor. Aslında hiç de "yeni" fikirler değil hayata geçirilmek istenen; “yeni”nin göz kamaştırıcılığında yinelenen çok şey var: eşitsizlik, adaletsizlik ve tektipleştirmecilik.

Sanatsal üretimlerinde ve örgütlenmelerinde kolektifliğin, adilce paylaşımın ve çoksesliliğin savunusunu yapan İstanbul Alternatif Tiyatrolar Platformu toplulukları, bu seneki İstanbul Amatör Tiyatro Günleri’nde sergiledikleri oyunlarla, daha iyi bir dünyanın mümkün olduğunu savunanların yanında yer alıyor. Farklı renklerde, farklı cinslerde, farklı diller konuşan, farklılıklarını koruyarak yan yana durmak isteyenlerin… Slogan ise belli: Daha fazla eşitlik, daha fazla adalet, daha fazla demokrasi!
Farklılıklarımızın gökkuşağında, ortak ümitlerimizin Theatrum Mundi’sinde, seyredenlerimizi dünyamızı savunmaya ve yenilemeye çağırıyoruz…"

Festival programı ve ayrıntılı bilgi için tıklayın

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT