İstanbul Shopping Fest 2004

Tarihler: 15 Ocak 2004 Perşembe ~ 15 Şubat 2004 Pazar

Yer: Alışveriş Mekanları

Nereden Alınır: Ayrıntılı Bilgi İçin: http://www.istanbulshoppingfest.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 15, 2004 ~ Şub 15, 2004
Şimdi İstanbul`da Alışveriş Zamanı!
İstanbul`u bir dünya markası yapmak amacıyla geçtiğimiz yıl birincisi düzenlenen İstanbul Shopping Fest, bu yıl 15 Ocak - 15 Şubat 2004 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
İlki 15 Şubat - 15 Mart 2003 tarihlerinde düzenlenen, ikincisi ise 15 Ocak - 15 Şubat 2004 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan İstanbul Shopping Fest alışveriş, eğlence, kültür ve sanat alanında İstanbul`un bir dünya markası olabilmesi için; mevcut potansiyelin değerlendirilmesini sağlayarak ekonomik hayatı canlandıran, yurtiçi ve yurtdışı turizm odaklı, uzun soluklu bir proje olarak yoluna devam ediyor.
Shopping Fest ile şehirde bir dinamizm yaratarak; İstanbul`u kış sezonunda canlı tutmak, İstanbul`da nakit para sirkülasyonuna ivme kazandırmak ve ekonomiyi canlandırmak amaçlanıyor.
Alışveriş turizmi ile; turist yoğunluğu ve ticari yoğunluk arasında bir ilişki kurmayı hedefleyen proje sayesinde İstanbul`un tanıtımı için 2003`te başlatılan çalışmalar 2004`te daha da ileri taşınacak.
Geçtiğimiz yıl düzenlenen İstanbul temalı etkinlikler, bu yıl daha geniş kapsamlı bir şekilde devam edecek. İstanbul`un dünyanın belli başlı alışveriş, eğlence ve kültür-sanat merkezlerinden biri olduğu herkese anlatılacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT