Koç Üniversitesi 3. Dans Festivali

Tarihler: 01 Nisan 2004 Perşembe ~ 02 Nisan 2004 Cuma 1-2 Nisan Saat 12:30-22:00

Yer: Koç Üniversitesi Rumeli Feneri Kampüsü

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Koç Üniversitesi, Ayrıntılı Bilgi İçin: http://dance.ku.edu.tr

Adres: Koç Üniversiyesi Rumeli Feneri Kampüsü, Rumeli Feneri, Sarıyer Sarıyer İstanbul

Telefon: 0532 202 91 22

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 1, 2004 ~ Nis 2, 2004
Koç Üniversitesi Dans Kulübü, 1 Nisan 2004 Perşembe günü, İstanbul’dan birçok üniversitenin dans kulüplerinin katılacağı, Koç Üniversitesi Rumeli Feneri Kampüsü, Sevgi Gönül Oditoryumu’nda gerçekleştirilecek olan “Koç Üniversitesi 3. Dans Festivali”ne ev sahipliği yapacak

Bu seneki festivalin teması, ‘Köklerinize Geri Dönün!’ (Go back to your roots!) sloganıyla Akdeniz olarak belirlendi. Festival kapsamındaki dansların büyük bir çoğunluğunun kökleri Latin Amerika’ya, biraz daha geriye gidersek de Akdeniz ülkelerine kadar varıyor.

Festivale katılacaküniversitelerin bazıları: Boğaziçi Ü., İTÜ Maçka, İstanbul İşletme Fakültesi, Bilgi Ü., Sabancı Ü., Galatasaray Ü., Yıldız Teknik Ü., Hava Harp Okulu, Işık Ü., Osman Gazi Ü., Yeditepe Ü., İstanbul Beyazıt.

1. Gündüz programı: 13.00-17.00
· Dans gösterileri: Festival günü içinde herkese açık olarak ve ücretsiz kısa dans gösterileri yapılacaktır. Mekan olarak, kantin, kafeterya vs. gibi üniversite kampüsünün farklı alanları kullanılacaktır. Gösterileri yapacak olan kişiler üniversitemizde veya dışarıda dans dersi alan ve önceden kulübümüze haber vermiş olan öğrenciler olacaktır.
· Tüm gün dans: Belirtilen saatler içerisinde, öğrenci merkezinde hazırlanan dans alanında kesintisiz müzik yayını olacak ve alan, isteyen herkesin dans etmesi için düzenlenecektir. Tüm gün dans etmek için tüm üniversitelerden tüm öğrenciler davetlidir.
· Film Gösterimi: Festival alanı olarak belirtilen öğrenci merkezindeki dans alanında bir beyaz perdede kesintisiz dansla ilgili filmler gösterilecektir.
· Dans Kulübü Görüntüleri: Festival alanı olarak belirtilen öğrenci merkezindeki dans alanında başka bir beyaz perdede kesintisiz olarak sene boyunca şekilmiş olan dans dersleri ve festival hazırlıkları gösterilecektir.
· Özel dans alanı dekoru: Sene boyunca KU Sanat Kulübü tarafından hazırlanan ve üzerilerinde dans resimlerinin olduğu dev panolar, dans alanında sergilenecektir.
· Fotoğraf Sergileri: Okulun en işlek olan kilit noktalarında Sanat Kulübü’nün desteği ile hazırlanan Dans Kulübü’ne ait fotoğraf sergileri yer alacaktır.
· Dans atölyeleri: Yine aynı gün içinde, herkese açık olan ücretsiz dans atölyeleri yer alacaktır. Mekan olarak üniversitemizin dans salonu kullanılacaktır. Atölyeleri, konularında uzman kişiler verecektir.
2. Akşam programı: 18.30-22.00
· 18:30 Kokteyl: Festival gününün gecesinde yer alacak olan dans gösterisi öncesi, Akdeniz temasına uygun bir menünün sunulduğu açık büfe eşliğindeki kokteyl yer alacaktır. Menü, şarap, peynir, zeytin, zeytinyağı, turunçgil, kahve, portakal reçeli ve incir reçeli vs. gibi Akdeniz’e özgü ürünlerden oluşacaktır.
· Kokteylde canlı müzik: Kokteyl boyunca KU Müzik Kulübü tarafından hazırlanmış canlı müzik olacaktır.
· 19.00 Gösteri: Festival, davet edilen dans kulüplerinin gösterilerinin sunulduğu Gösteri Programı ile son bulacaktır. Sunulacak danslardan bazıları şunlardır: Salsa, Cha Cha, Rumba, Jive, Samba, Merengue, Pasadoble, Flamenko, Vals ve Tango.
· Barkovizyon: Gösteri öncesinde, Akdeniz-Dans sentezinin müzik ve renkli görüntüler eşliğinde sunulacağı, festivalin hazırlık aşamasına ait perde arkasının da gösterileceği bir barkovizyon gösterisi yer alacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT