Küresel Isınmaya Örgü Örerek `HAYIR` diyeceksiniz

Tarihler: 24 Nisan 2008 Perşembe ~ 27 Nisan 2008 Pazar 22-27 Nisan 2008

Yer: Greeny

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2008 ~ Nis 27, 2008
Tüm dünyayı sarmaya başlayan yün sarmaşık Greeny’ler 22-27 Nisan 2008 tarihleri arasında Nişantaşı’nda…
Küresel Isınmaya Örgü Örerek “HAYIR” diyeceksiniz…
Tüm dünyada çılgınca devam eden “Greeny Sarmaşıkları” 22 - 27 Nisan 2008 tarihleri arasında Nişantaşı’nda İstanbullular’la buluşuyor.
Amerika, Almanya, Brezilya, İskoçya, İngiltere, Japonya, Şili, Uruguay gibi dünyanın en önemli ülkelerinden insanların destek verdiği, sokakta herkesin yünle örerek büyüttüğü sarmaşık Greeny’lerin İstanbul’daki ilk durağı Nişantaşı oluyor…

Nişantaşı’nda her yeri yün sarmaşıklar sarıyor…
Projeyi gerçekleştiren Derya San & Puente Travel Greeny sarmaşıklarının yaratıcısı Alman sanatçı Yutta Saftien ile bereber 22 Nisan Salı günü Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde İstanbul Valisi Sayın Muammer Güler, Şişli Belediye Başkanı Sayın Mustafa Sarıgül, Türk Kalp Vakfı Başkanı Sn. Çetin Yıldırımakın, Derya Baykal gibi ünlü isimler, “Nişantaşı Greeny”nin açılışını ilk yünü örerek gerçekleştiriyor.

Nişantaşı’nda son trend; yün ve şişle sarmaşık örmek…
Elle örülen yün sarmaşıkları Nişantaşı’nda gördüğünüz yerde, uçlarında bulunan şiş ve yünle örerek hem küresel ısınma ile kaybettiğimiz yeşili hatırlatmaya katkıda bulunacaksınız hem de günlük sıkıntı ve streslerinizden bir dakikalığına da olsa uzaklaşacak ve birbirinizle dialog kurma şansı yakalayacaksınız.

2010 yılına kadar sürecek olan “Greeny On The Tour Projesi”, en son Avrupa ile Asya’yı birbirine bağlayan, binlerce yıllık tarihe şahitlik etmiş İstanbul Boğazı’nda, görücüye çıkacak. Ana Sponsorluğunu Nako’nun üstlendiği projeye, Şişli Belediyesi, Türk Kalp Vakfı, TOÇEV, Olympic Hava Yolları ve Onur Ofset de destek veriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT