Phonem By Miller

Tarihler: 23 Ekim 2010 Cumartesi ~ 18 Aralık 2010 Cumartesi 23 Ekim, 11 Kasım, 2 Aralık, 18 Aralık 2010

Yer: Salon İKSV

Ücret: Ayakta 35 TL Öğrenci 25 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Gişeleri, - Biletix çağrı merkezi (0216) 556 98 00, İKSV binası ve Salon Gişesi

Adres: Sadi Konuralp Cad. No:5 Şişhane İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 07 52

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 23, 2010 ~ Ara 18, 2010
PHONEM BY MILLER’IN İLK KONUĞU NEW YORKLU TOPLULUK LIARS 23 EKİM’DE SALON’DA

İKSV tarafından Miller sponsorluğunda 8 senedir, genç ve yenilikçi müzikleri İstanbul seyircisiyle buluşturan Phonem By Miller, Salon’da alternatif müzik tutkunlarıyla buluşmaya devam ediyor. Yerli ve yabancı alternatif rock, indie-pop, folk ve elektronik müziğin en yeni ve yaratıcı isimlerini ağırlayan Phonem by Miller Salon’da tam hız devam ediyor.

Phonem by Miller’ın sonbahardaki ilk konuğu, hayranlarının uzun süredir heyecanla beklediği New York’lu topluluk Liars olacak. 23 Ekim Cumartesi gecesi sahne alacak Liars’ın ardından Salon, Phonem by Miller kapsamında, 11 Kasım Perşembe gecesi The Go Find, 2 Aralık Perşembe gecesi Owen Pallett ve 18 Aralık Cumartesi gecesi Mystery Jets konserlerine ev sahipliği yapacak.

Phonem by Miller kapsamında Salon’da gerçekleştirilecek Phonem by Miller geceleri için özel kombine biletler satışa çıkarıldı. Dört ayrı Phonem by Miller konseri için geçerli olacak kombine biletin fiyatı 80 TL olarak belirlendi.

Konser biletleri, Biletix satış kanalları, İKSV binası ve etkinlik günlerinde Salon gişesinden temin edilebilir. Tüm bilet alımlarında kredi kartı geçerli. Lale Kart Artı sahipleri bilet alımlarında %25’e varan özel indirimlerden yararlanıyor. Salon programı hakkında ayrıntılı bilgi için www.saloniksv.com adresi ziyaret edilebilir.

PHONEM BY MILLER: LIARS
ÖN GRUP: AYYUKA
23 Ekim Cumartesi, saat 22.00

Hayranlarının heyecanla beklediği Liars en sonunda İstanbul’da! Liars, Phonem by Miller kapsamında 23 Ekim Cumartesi gecesi saat 22.30’da Salon’da sevenleriyle buluşacak. Başlangıç noktası olarak kendine New York’un dans-punk sound’unu seçen Liars, 2001 yılındaki Beastie Boys ve Lee “Scratch” Perry ile yaptığı çalışmalarla tanınan Steve Revitte’in prodüktörlüğünde tamamladıkları ilk albümleri They Threw Us All In A Trench And Stuck A Monument On Top’tan bu yana cesurca attığı adımlarla her zaman ilgiyle takip edildi. Pitchfork’a göre en başarılı çalışması olan son albümü Sisterworld’ü bu yıl Ocak ayında yayımlayan topluluktan önce sahnede Türkiye alternatif müzik sahnesinin sevilen isimlerinden Ayyuka yer alacak. Gecenin biletleri 35 TL ve 25 TL’den (öğrenci) temin edilebilecek.

PHONEM BY MILLER: THE GO FIND
ÖN GRUP: SOFT GATES
11 Kasım Perşembe, saat 21.30

Phonem by Miller gecelerinin ikinci konuğu bağımsız müziğin son yıllardaki en önemli temsilcilerinden, Morr Music plak şirketinin en sevilen gruplarından The Go Find olacak. Miami ve Stars on the Wall albümleriyle dikkat çeken Belçikalı topluluğun son albümü Everybody Knows It’s Gonna Happen, Only Not Tonight, akustik gitarlar, neşeli synthesizerlar ve yumuşak bir vokalle bezenmiş indie-pop şarkılarından oluşuyor. 11 Kasım Perşembe gecesi saat 21.30’da gerçekleştirilecek konserin öncesinde, I Create Soundscapes ve Hey Rabies projeleriyle tanıdığımız Berk Çakmakçı ile kim ki o üyeleri Berna Göl ve Ekin Sanaç’ın ortak grubu Soft Gates sahnede olacak. Gecenin biletleri 30 TL ve 20TL üzerinden satılıyor.

PHONEM BY MILLER: OWEN PALLETT
ÖN GRUP: FUJI KURETA
2 Aralık Perşembe, saat 21.30

Klasikten 70lerin analog synth-pop’una, çok katmanlı tarzı ve vurucu yeteneğiyle müzikseverlerin hayranlığını kazanan, Final Fantasy adıyla da tanınan Owen Pallett, Phonem by Miller kapsamında 2 Aralık Perşembe gecesi saat 21.30’da Salon’un konuğu olacak. Arcade Fire’ın Neon Bible ve Grizzly Bear’in Yellow House albümlerinin yaylı ve orkestral düzenlemelerinin sahibi Pallett, bu yıl yayımlanan son albümü Heartland’le de hayranlarından yine tam not aldı. Şaşırtıcı bir çokseslilikle gerçekleştirilen olağanüstü performanslara tanık olunacak bu konserin öncesinde, Deniz Öztürk ve Şahin Kureta’nın ortak projesi Fuji Kureta sahnede olacak. Gecenin biletleri 30 TL ve 20 TL (öğrenci) olacak.

PHONEM BY MILLER: MYSTERY JETS
18 Aralık Cumartesi, saat 22.00

Phonem by Miller’ın 2010 yılındaki son konseri, “You Can’t Fool Me Dennis” ve “The Boy Who Ran Away” gibi hitleriyle İngiltere’nin en sevilen indie-rock toplulukları arasında sayılan Mystery Jets olacak. Rough Trade etiketinden çıkan ilk albümü Serotonin’i bu yıl yayımlayan topluluk, albümde Sex Pistols’ın Anarchy In The UK, John Cale’in Paris 1919 ve Pulp’ın Different Class albümlerinde de imzası bulunan efsanevi yapımcı Chris Thomas’la çalıştı. 18 Aralık Cumartesi gecesi saat 22.00’de başlayacak konserin, Mystery Jets’in karşı konulmaz enerjisiyle çok hareketli geçecek. Gecenin bilet fiyatları 35 TL ve 25 TL’den (öğrenci) olarak belirlendi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT