Ramazan Bayramı Coşkusunu Palladium’da Yaşayın

Tarihler: 16 Ağustos 2012 Perşembe ~ 21 Ağustos 2012 Salı

Yer: Palladium AVM

Adres: Barbaros mah.Halk Cad.No:8-B Ataşehir İstanbul

Telefon: 0216 663 15 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 16, 2012 ~ Ağu 21, 2012

İstanbul’un alışveriş ve sonsuz yaşam küresi Palladium, Ramazan Bayramı’nda konuklarına eşsiz bir müzik ziyafeti sunacak. Ramazan Bayramı boyunca her gün 16:00’da başlayacak olan Trio Müzik Dinletisi, Palladium konuklarına keyifli saatler yaşatacak.

AVM MFI partners tarafından yönetilen; zengin marka karması, konumu ve kampanyalarıyla, konuklarına alışverişin ötesinde farklı bir yaşam deneyimi sunan Palladium, konukları için Ramazan Bayramı’na özel müzik dinletisi sunuyor. Yan flüt, klasik gitar ve viyolonsel’in bir araya geldiği büyüleyici ‘Trio Müzik Dinletisi’, bayram boyunca her gün saat 16:00’da başlayacak ve ziyaretçilere 1 buçuk saat boyunca kesintisiz bir müzik ziyafeti sunacak.

Palladium’da Bayram Alışverişi Geç Saatlere Kadar Sürecek!
Konukları için birbirinden keyifli etkinlikler düzenleyen Palladium, Ramazan’ın son haftasında kapılarını 23:00’e kadar açık tutacak. 13 Ağustos itibariyle Bayram sonuna kadar her gün 23:00’e kadar açık olan Palladium’da bayram alışverişinin keyfini doyasıya yaşayacaksınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT