Ritmi Yakala

Tarihler: 31 Mayıs 2008 Cumartesi ~ 31 Mayıs 2008 Cumartesi 31 Mayıs Cumartesi Saat 10:00

Yer: Cemal Reşit Rey Konser Salonu ve Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: CRR Gişe

Adres: Darülbedayi Cad. Harbiye Harbiye İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30 - CRR

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 31, 2008 ~ May 31, 2008
Büyükşehir’den ÖSS-OKS öncesi moral ve motivasyon festivali…
İBB Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü “Ritmi Yakala” sloganı ile CRR’de Gece Yolcuları Grubu Konseri, çeşitli animasyon aktiviteleri ve Yavuz Seçkin’in stand – up gösterisiyle ÖSS ve OKS sınavına girecek öğrencilere yönelik festival düzenliyor.

CRR’de 31 Mayıs 2008 Cumartesi günü düzenlenecek festivalde; çeşitli animasyon aktiviteleri, Yavuz Seçkin’in stand – up gösterisi ve Gece Yolcuları Konseri yapılacak.
ÖSS - OKS sınavına girecek olan öğrencilere destek olabilmek adına düzenlenen festival, öğrencilerin sınav öncesi moral depolayıp stres atacakları şenlik tadında bir gün olarak programlandı.

ÖSS – OKS’ye hazırlanma sürecinde tüm yılın getirdiği stresten ve yorgunluktan kurtulmak, sınav kaygılarını en aza indirip moral seviyelerini en üst düzeye çıkarmak amacını da güden festivalde rehberlik uygulamaları da gerçekleştirilecek olup, ÖSS – OKS Deneme Sınavları kitapçıkları ücretsiz dağıtılacak.

Girişlerin “serbest” olduğu festivale tüm öğrenciler davetli. Sabah saat: 10.00’da başlayacak festival 16.00’ya kadar çeşitli aktivite ve etkinliklerle devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT