Seçkin otel ve restoranlar Anneler Günü’nde UNI‘ŞEF’ Projesiyle çocuklar için bir araya geliyor.

Tarihler: 07 Mayıs 2009 Perşembe ~ 10 Mayıs 2009 Pazar

Yer: UNICEF

Nereden Alınır: www.unicefturk.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2009 ~ May 10, 2009
Seçkin otel ve restoranlar Anneler Günü’nde UNI‘ŞEF’ Projesiyle çocuklar için bir araya geliyor.
UNICEF Anneler Günü’nde yine çocuklarımızın yüzünü güldürecek. UNICEF Türkiye Milli Komitesi’nin geleneksel anneler günü projesi olan UNI‘ŞEF’e katılan otel, cafe ve restoranlar anneler gününde elde ettikleri gelirin bir kısmını UNICEF’e bağışlıyor.

Projeden elde edilecek gelir, UNICEF’in ‘5 yaşında anaokuluna’ eğitim projesi kapsamında inşaatı tamamlanmış devlet anaokullarının donatılması projesinde kullanılacak.
UNICEF Türkiye Milli Komitesi Genel Müdürü Alanor Olalı ‘UNI‘ŞEF’ projesi çocukların hayatında bir değişim yaratmanın en kolay yollarından biri. Bu sebeple her yıl daha fazla kurumun projeye katılarak UNICEF’e destek vermesi bizleri çok mutlu ediyor. Kişiler bu güzel günü UNI‘ŞEF’e destek veren mekanlardan birinde sevdikleriyle paylaşırken, çocuklarımızın anakucağı olan anaokullarına kavuşmalarına da katkı sağlamış olacaklar.’ dedi.

UNI ‘ŞEF’ fikri ilk olarak Londra’nın ünlü şeflerinden Philip Howard tarafından ortaya atıldı ve proje Londra’da büyük yankı yaptı. UNI‘ŞEF’in ilginç bir logosu var; yakından tanıdığımız anne ve çocuk sembollü UNICEF logosuna, yemeği simgeleyen çatal bıçak sembolleri eklenmiş. İngiltere’den sonra İstanbul’da da UNIŞEF ‘çocuk dostu şefler’in katılımıyla her yıl giderek büyüyor.

Not: Liste www.unicefturk.org/unisef adresinde her gün güncellenmektedir.



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT