Strictly Mundial İstanbul 2004

Tarihler: 21 Mart 2004 Pazar ~ 23 Mart 2004 Salı 21-22-23-24 Nisan 2004

Yer: Çeşitli Mekanlar

Ücret: Biletler: Bieltix ve Strictly Mundial Mekanlarında

Nereden Alınır: Ayrıntılı bilgi için: http://www.istanbul2004.info/

Adres: CRR, Askeri Müze, BKM, Yayla Sanat Merkezi, Babylon, Four Seasons, Jazz Cafe, Kemancı 2, Manhattan, Balo, Shaman World Music Club, OHM, İtalyan Kültür Merkezi, Galata Mevlenihanesi Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 21, 2004 ~ Mar 23, 2004
Strictly Mundial İstanbul 2004
21-24 Nisan, World Music Festival & Konferans & fuar

DÜNYA MÜZİĞİ TÜRKİYE’DEN YANKILANACAK..
Nisan 2004’te Tüm Dünya İstanbul’da Buluşacak..
·World müzik alanında dünyanın en büyük uluslararası festival, konferans ve fuar etkinliği olan Strictly Mundial’in dördüncüsü 21-24 Nisan 2004 tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak. Etkinliğe 30’u Türk, yaklaşık 100 müzik grubu katılacak..
·300 Standlık İş Fuarı ve Uluslararası Katılımcılarla Konferanslar..
Strictly Mundial:
21-24 Nisan 2004 tarihleri arasında Türkiye’nin İstanbul’da evsahipliği yapacağı Strictly Mundial, world müzik alanında dünyanın en büyük uluslararası festival, konferans ve fuar etkinliğidir. 100 ülkeden 3000 profesyonel katılımcının beklendiği etkinlik, world müzik alanında dünyanın en önemli müzisyen, organizatör, plak firması, menajer, dağıtımcı ve festival yöneticilerini İstanbul’da toplayacaktır.

Etkinliğin açılış galası 21 Nisan 2004 Çarşamba günü saat 20.00`de Beyoğlu`ndaki Yeni Melek Gösteri Sanatları Merkezi`nde gerçekleştirilecektir. Gala`da konuşmaların yanı sıra, ‘Kardeş Türküler` müzik grubunun 25 kişilik dev kadroyla gerçekleştireceği muhteşem bir müzik ve dans gösterisi yer alacaktır. Ayrıca 24 Nisan Cumartesi akşamı düzenlenecek olan `Kapanış Gecesi` de yine Yeni Melek`de yapılacaktır. Kapanışta gece 01.00`den itibaren `Mercan Dede` ve ‘DJ Arkın Allen` sahne alacaktır.

10 Gece Kulübü`nde Muhteşem Konserler:
Strictly Mundial İstanbul 2004 konserler, konferanslar ve iş fuarı olmak üzere üç bölümden oluşmaktadır. Öğle, akşam ve kulüp konserleri şeklinde düzenlenecek konserler festivalin ana eksenini meydana getirmektedir. Tüm konser ve etkinlikler için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu, Harbiye Askeri Müze, Kültür Sitesi, İtalyan Kültür Merkezi Konser Salonu, Beyoğlu`ndaki Yeni Melek Gösteri Sanatları Merkezi,Beşiktaş Kültür Merkezi ve Taksim civarındaki 10 kadar gece kulübü kullanılacaktır. Etkinliğin konserler bölümü 3 grup halinde yapılacaktır. Saat 13.00`de başlayacak ‘Öğle Konserleri` nden sonra, saat 20.00- 22.00 arasında ‘Akşam Konserleri` düzenlenecektir. Bu konserlerin ardından saat 22.30`da Beyoğlu`ndaki, Babylon, Four Seasons, Jazz Cafe, Kemancı 2, Manhattan, Balo, Shaman World Music Club gibi yaklaşık 10 mekanda ‘Gece Kulübü Konserleri` başlayacaktır.

Etkinlik Boyunca Hergün 20 Farklı Sahnede toplam 100 Konser... :
Strictly Mundial süresince her gün CRR, Askeri Müze, Kültür Sitesi, İtalyan Kültür Merkezi Konser Salonu, Yeni Melek Gösteri Sanatları Merkezi ve Beyoğlu`nda yaklaşık 10 gece kulübündeki toplam 20 farklı sahnede konser verecek olan 110 müzik grubu belli olurken, 50 ülkeden yaklaşık 600 sanatçı İstanbul`a gelecek. Strictly Mundial` e katılacak 110 müzik grubundan yaklaşık 25 tanesini Türkiyeli müzik grupları ve sanatçılar oluşturuyor.

Beyoğlu Şenlik Alanına Dönüşecek:
21-24 Nisan 2004 tarihlerinde Türkiye`nin İstanbul`da ev sahipliği yapacağı Strictly Mundial world müzik etkinliğinin en büyük sürprizlerinden biri, İstiklal Caddesi`nde yaşanacaktır. Gece kulüpleri, açık hava cafeleri ve canlı müzik performanslarıyla 4 gün tam bir açık hava şenliği olacaktır. Öte yandan yine Türkiye`nin en büyük etkinliklerinden biri olan ve her yıl geleneksel olarak İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından düzenlenen İstanbul Film Festivali`nin Strictly Mundial`le aynı tarihleri kapsaması da Beyoğlu etkinliklerine renk katacaktır. Strictly Mundial ‘Halk Konserleri` İle 12 Bin İstanbulluyla Buluşacak.

Festival Mekanları:
Gündüz ve gece konserlerinin ana bölümü Türkiye`nin en prestijli konser salonu olan "CRR - Cemal Reşit Rey " ve Harbiye Askeri Müze` sinde gerçekleşecek.Müze ayrıca kapsamlı bir konferans ve seminer bölümüne (yaklaşık 35 oturum) ve 300 standa yer veren iş fuarına ev sahipliği yapacaktır.
Beyoğlu`ndaki 6000 gece klübünden en güzelleri: Babylon, Four Seasons, Jazz Cafe, Kemancı 2, Manhattan, Balo, Shaman World Music Club.
Ayrıca Beşiktaş Kültür Merkedzi ve Maltepe Yayla Sanat Merkezi.

FESTİVAL PROGRAMI ve AYRINTILAR İÇİNTIKLAYIN

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT