SUŞenlik`10 - Sabancı Üniversitesi 10. Bahar Şenliği

Tarihler: 22 Mayıs 2010 Cumartesi ~ 22 Mayıs 2010 Cumartesi 22 Mayıs Saat: 12.00

Yer: Sabancı Üniversitesi

Ücret: 25,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Sabancı Üniversitesi

Adres: Orhanlı 34956 Tuzla İstanbul Tuzla İstanbul

Telefon: 0 216 483 90 00 - 483 90 26

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 22, 2010 ~ May 22, 2010

SUŞenlik bu sene 10 yaşında !! Bu yıl bahar şenliğinde 10.yılını kutlayacak olan Sabancı Üniversitesi, 10 yılın hatırına kolay unutulmayacak bol eğlenceli bir SUŞenlik’10 vaad ediyor. Her sene giderek büyüyen ve katılımın arttığı bu organizasyonda Mütevelli Heyeti Onursal Başkanımız Sayın Güler Sabancı’nın yanı sıra tüm Sabancı Üniversitesi ailesi, öğrencileri ile diğer üniversitelerden ve liselerden gelecek olan öğrencilerin katılımıyla büyük bir “Gençlik Buluşması”na imza atılacaktır. SUŞenlik’10 da sizleri bekleyen program ana hatlarıyla şu şekilde olacaktır:
22 Mayıs 2010: saat 12.00 da kapısını tüm misafirlerine açacak olan Sabancı Üniversitesi, gelen herkese sınırsız eğlence sunuyor. Radyo yayını ile başlayacak olan şenliğimiz, saatlerimiz 13.00 olduğunda herkesi ünlü grupları ile çimlerin üstünde müziğin tadını çıkarmaya davet ediyor. Bu sırada gün boyu süren çim aktiviteleri de SUŞenlik’10 a renk katacaktır. Bu aktivitelerden bazıları carting, paintball, insan langırtı, jumper, bungee run, çuval yarışı, koca ayak, halat cekme, cim voleybolu, define avı, buz pateni gibi olacak. Ayrıca sponsorlara özgü aktivitelerle de gündüz programımız daha da şenlenecektir.

SUŞenliğin son durağı olarak ise tüm misafirlerimizi saat 19.00 dan itibaren müziğin ve eğlencenin sonuna kadar tadının çıkarılacağı amfi tiyatroya bekliyoruz. Birbirinden ünlü sanatçıların performanslarıyla damgasını vuracağı bahar şenliğimizin 10.yılında sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.
Sanatçılar açıklandıktan sonra bilet fiyatları artacaktır. Bilet fiyatları sadece ön satış için geçerli ve sınırlı sayıdadır.
Detaylı bilgi için: www.susenlik.com

Öncelikli dönem bilet fiyatıdır.
Kapı açılış: 12.00’dır.
Organizasyon şirketi, programda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
Festival alanına yiyecek ve içecek maddeleri sokmak yasaktır.
Festival alanına profesyonel ses ve görüntü araçları sokmak yasaktır.
Festival alanına kesici, yanıcı, parlayıcı, patlayıcı her türlü madde ve ruhsatlı / ruhsatsız silah ile lazer ekipmanları sokmak yasaktır.
Etkinlik Sabancı Üniversitesi Tuzla kampüsünde yapılacaktır.
Şenlik günü boyunca Taksim ve Kadıköy’den SU kampüsüne, kampüsten Kadıköy ve Taksim’e ücretsiz servisler kalkacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT