Uçan Çim Halı, İstanbulluları Bekliyor

Tarihler: 16 Eylül 2010 Perşembe ~ 07 Ekim 2010 Perşembe

Yer: Taksim Meydan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 16, 2010 ~ Eki 7, 2010

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı Kentsel Projeler Direktörlüğü etkinlikleri kapsamında, Hollanda’dan HUNK Design ve IDEddy tarafından tasarlanan ödüllü ‘Uçan Çim Halı’ 16 Eylül - 7 Kasım tarihleri arasında Taksim Gezi Parkı’nda olacak.

Kamusal alanlara sıcaklığı, yeşilliği, güzelliği farklı aktivitelerle buluşturan Uçan Çim Halı karşı konulmaz cazibesi ile İstanbul’da ziyaretçilerini bekliyor.

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı Kentsel Projeler Direktörlüğü etkinlikleri kapsamında, Hollanda’dan HUNK Design ve IDEddy tarafından tasarlanan ödüllü Uçan Çim Halı, 2010 Avrupa Kültür Başkentleri Essen ve Pecs’in ardından, 16 Eylül - 7 Kasım tarihleri arasında Taksim Gezi Parkı’nda İstanbulluları bekliyor.

Günümüzde, tüm dünyanın şehirlerinin aşırı özelleşme ve kamusal alanlarının niteliğini yitirme baskısı altında olduğu gerçeğinden yola çıkan Uçan Çim Halı, bu değişime karşı güzel bir alternatif olarak bireylere şehirden zevk alma duygusunu geri veriyor.

Uçan Çim Halı Üzerinde Tüm Gün Eğlence
Uçan Çim Halı bulunduğu şehirde her çeşit aktiviteyi sunmak için idealdir. Herhangi bir doğal parktaki gibi, kişiler çimde yatabilir, top oynayabilir, piknik yapabilir, her türlü yarışma ve sportif faaliyetlere ev sahipliği yapabilir.

Esnek Tasarımı ile Her Yere Uyum Sağlıyor
Kurulduğu yeri kentsel park haline getirme özelliği olan, ülkelerarası dolaşan özgün deneyimler sunarak eğlenmeyi ve rahatlamayı amaçlayan Uçan Çim Halı, esnek tasarımı ile herhangi bir mekâna kolaylıkla uyum sağlayabiliyor. Uçan çim halı 25x36 metre ebatları ile Taksim Gezi Parkı’nın girişine kuruluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT