Uni Rock Festival

Tarihler: 20 Haziran 2008 Cuma ~ 22 Haziran 2008 Pazar 20-21-22 Haziran 2008

Yer: Parkorman

Ücret: 28,50 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Parkorman

Adres: Büyükdere Cad. Fatih Çocuk Ormanı, Maslak Maslak İstanbul

Telefon: 0212 328 20 00 - www.parkorman.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 20, 2008 ~ Haz 22, 2008
UNI-ROCK FESTIVAL 2008
20-21-22 Haziran 2008

İstanbul yepyeni bir rock müzik festivaline hazırlanıyor; Uni-Rock Festival. 20-22 Haziran 2008 tarihleri arasında, farklı şehirlerden üniversite öğrencilerinin katılımıyla konaklamalı olarak düzenlenecek Uni-Rock Festival`da 4 gün boyunca birçok popüler yerli ve yabancı grup/sanatçı performans sergileyecek.
Parkorman`da bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan Uni-Rock Festival, tüm katılımcılarına müziğin yanısıra gerçek anlamda tatil havası yaşatmak amacıyla birçok farklı etkinliğe sahne olacak.

Yaklaşık 30 yerli ve yabancı grubun sahne alacağı festivalin katılımcıları, 4 gün boyunca çeşitli workshop`lar, sponsor firmaların etkinlikleri ve sanatçıların imza günlerinin yanısıra İstanbul`un en büyük açıkhava havuzundan da yararlanabilecekler. Tüm bu farklı aktivitelerin tek bir amacı var; katılımcılara uzun süre unutamayacakları gerçek festival deneyimini yaşatmak.

Uni-Rock Festival`da sahne alması kesinleşen ilk gruplar;
OPETH
TESTAMENT
PENTAGRAM
ORPHANED LAND

MALT
CATAFALQUE
FALSE IN TRUTH
SOUL SACRIFICE
INSISTENCE
HERETIC SOUL
OBSINACY
UNLEASH
AFFLICTION

Diğer sanatçı ve gruplar, program akışı, ulaşım ve konaklama, bilet fiyatları, toplu bilet satışı ve diğer bilgilere Biletix sayfalarından ulaşabilirsiniz. Sınırlı sayıda indirimli kombine+kamp ve günlük biletler tüm Biletix satış noktalarında. İndirimli ön satış fırsatını kaçırmayın.

Uyarılar:
Konser düzeni ayaktadır. Bütün katılımcıların kimliklerini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Festival alanındaki ses düzeni geçici duyma bozukluğuna yol açabilir. 13 yaşını doldurmamış katılımcılar yanlızca anne veya babalarının refaketinde katılabilirler. Festival alanına Kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır. Festival alanına dışarıdan yiyecek ve içecek sokmak yasaktır. Festival 20-22 Haziran tarihleri arasında yapılacaktır. 10-19 Bilet arası %10 İndirim, 20-40 Bilet arası % 20 İndirim. Grup satıslar Satıs noktaları ve Çagrı Merkezinden yapılacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT