Via/Port`ta Ramazan Keyfi

Tarihler: 02 Ağustos 2011 Salı ~ 29 Ağustos 2011 Pazartesi

Yer: Via/Port

Adres: Yenişehir Mah. Dedepaşa Cad. No:2 Kurtköy Pendik İstanbul Pendik İstanbul

Telefon: 0216 696 10 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 2, 2011 ~ Ağu 29, 2011

Ramazan ayı süresince 11.00 – 23.00 saatleri arasında (Cuma-Cumartesi 24.00) hizmet verecek olan VIA/PORT’ta göl kenarında fasıl keyfi, meydanlarda eski Ramazan eğlenceleri olacak.

Outlet konseptiyle olduğu kadar açık konsept mimarisiyle de büyük beğeni toplayan alışveriş merkezi VIA/PORT, Ramazan ayı süresince Cuma-Cumartesi-Pazar günleri göl kenarında fasıl keyfi yaşatacak. Meydanlarında meddah gösterilerinin, Hacivat-Karagöz oyunlarının sergileneceği VIA/PORT’ta lunapark da en büyük eğlencelerden biri olacak.

Restoranların bulunduğu göl kenarında iftar saatinden 15 dakika önce başlayacak olan fasıl keyfi, yaklaşık 2 saat sürecek. Ziyaretçiler iftarlarını açık havada en güzel Türk Sanat Müziği eserleri eşliğinde açacak.

İftar sonrası ise özellikle çocuklara yönelik gösteriler ilgi toplayacak. Hacivat-Karagöz, Meddah, Katip ile Katibe, Tulumbacılar küçüklerin olduğu kadar büyüklerin de eğlence kaynağı olacak.

Lunapark eğlencesi
VIA/PORT’ta bir diğer keyif de lunapark olacak. Türkiye’nin en büyük açıkhava eğlence merkezine sahip olan VIA/PORT’ta aileler çocuklarıyla birlikte iftar sonrası eğlencenin keyfini çıkaracak.

Hafta sonları 24.00’e kadar açık
VIA/PORT, Ramazan süresince 11.00 – 23.00 saatleri arasında açık olacak. Cuma ve Cumartesi günleri ise kapanış saati 24.00’e uzayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT