"19 Ocak`tan 19 Ocak`a" OBM Sinema Programı`nda...

Tarihler: 14 Ocak 2010 Perşembe ~ 14 Ocak 2010 Perşembe 18.30

Yer: İTÜ Taşkışla Binası

Nereden Alınır: İTÜ Taşkışla Binası

Adres: İTÜ Taşkışla Binası 127 no.lu Konferans Salonu Taksim İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 14, 2010 ~ Oca 14, 2010

Osmanlı Bankası Müzesi`nin Sinema Programı, yönetmenliğini Ümit Kıvanç`ın üstlendiği ve Hrant Dink`in ölümünden sonraki dava sürecinin anlatıldığı 19 Ocak`tan 19 Ocak`a adlı belgeselle devam ediyor. "Toplumsal Hafıza" teması altında, 14 Ocak Perşembe günü saat 18:30`da İTÜ Taşkışla binasında yapılacak gösterimin ardından, Agos gazetesi ve Aras Yayıncılık Editörü Rober Koptaş, Hrant Dink`ten Hrant`a başlıklı bir söyleşi gerçekleştirecek.

Belgeselde; Hrant Dink`in ölümünün ardından O.S.`nin cinayetin katil zanlısı olarak yakalanmasıyla başlayan, Yasin Hayal, Erhan Tuncel ve diğer isimlerin yakalanmasıyla devam eden süreç aktarılıyor. Olayla ilgili olarak önce BBP, daha sonra da jandarma ve emniyetten çeşitli isimlerin ilişkilerinin ortaya çıkartılması ve dava sürecinde yaşanan çeşitli "gariplikler" anlatılıyor. Film; Derya Alabora, Mehmet Ali Alabora, Halil Ergün, Mahir Günşiray, Banu Güven, Meral Okay, Zuhal Olcay, Şevval Sam ve Hale Soygazi`nin anlatımlarıyla aktarılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT