Antarktika’da Soluk Kesici Bir Tırmanış ve Kamçatka’da Bir Yanardağa Atlayışın Tüm Hikayesi

Tarihler: 06 Nisan 2011 Çarşamba ~ 07 Nisan 2011 Perşembe 19:30

Yer: Hillside City Club-İstinye

Adres: İstinye Park Alışveriş Merkezi, Merkezi Pınar Mahallesi İstinye Bayırı Cad. İstinye İstanbul İstinye İstanbul

Telefon: 0212 367 20 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 6, 2011 ~ Nis 7, 2011

Hillside City Club-İstinye, heyecanı doruklara çıkaran bir belgesel filme ve fotoğraflara ev sahipliği yapıyor. Selim Kemahlı ve ekibinin objektifinden Rus ekstrem sporcu Valery Rozov’un Antarktika’daki Ulvetanna Dağı’na tırmanışını ve base jump’ı, ayrıca Kamçatka’daki Mutnovsky yanardağına atlayışını gösteren belgesel film ve fotoğraflar 6-7 Nisan tarihlerinde Hillside City Club-İstinye’de görülebilir. Selim Kemahlı ve ekibinin görüntülediği bu heyecan verici deneyimi merak ediyorsanız Hillside City Club-İstinye’deki gösterimleri kaçırmayın.

“İyi hissettirme” misyonuyla faaliyet gösteren Hillside City Club, düzenlediği etkinliklerle de misafirlerine rengarenk bir yelpaze sunmaya devam ediyor. Selim Kemahlı ve ekibinin, Valery Rozov’un Antarktika’daki Ulvetanna Dağı’na tırmanışını ve base jump’ı, ayrıca Kamçatka’daki Mutnovsky yanardağına atlayışını görüntülediği belgesel film ve filmin fotoğrafları 6-7 Nisan tarihlerinde Hillside City Club-İstinye’de izlenebilecek. Valery Rozov’un soluk kesen atlayışlarının tüm hikayesini görmek istiyorsanız Hillside City Club-İstinye’deki gösterimi mutlaka seyretmelisiniz.

Yanardağa Atlayışın Tüm Görüntüleri Hillside City Club-İstinye’de

Selim Kemahlı, Hillside City Club-İstinye’de gösterilecek belgesel film ve fotoğraflar hakkında şu bilgileri verdi: “Hillside City Club-İstinye’de gösterilecek belgesel film iki yolculuğun hikayesini içeriyor. Biri Valery Rozov’un Antarktika’daki Ulvetanna Dağı’na tırmanışı ve atlayışının hikayesi, bir diğeri ise yine Valery Rozov’un Kamçatka’daki bir yanardağa atlayışı.

Kamçatka, Sibirya’nın en doğu ucunda yer alan, yol ile herhangi bir yere bağlantısı olmayan, neredeyse tamamı halen vahşi ormanlar, yüzlerce canlı ve ölü yanardağın bulunduğu, içinde yaşadığımız dünyanın en ücra köşelerinden biri. Rus ekstrem sporcu Valery Rozov uzun senelerdir canlı bir yanardağın içine konmayı hayal ediyordu. Ve bu bölgede böyle bir atlayış için Mutnovsky yanardağını seçti. Bu projenin gerçekleşebilmesi için tüm kamera ekibinin aynı zamanda çok ileri seviyede kayak/snowboard yapabilmeleri de gerekiyordu. Çünkü helikopter tüm ekibi tek seferde dağın zirvesine indirebiliyordu ve ekip oradan yerlerine dağılıp çekimi gerçekleştirip, sonra aşağıda buluşuyordu. Dolayısıyla herhangi bir çekim ekibinin ya da prodüksiyon şirketinin yapabileceği bir iş değildi.

Neticede 15 günlük bir ekspedisyon ve defalarca denemeye rağmen en son günde doğru hava şartları ve yanardağ aktivitesi birleşince atlayış gerçekleşti ve biz de CASE ekibi olarak dünyada ilk defa gerçekleşen bu yanardağ atlayışının filmini yapabilme imkanına sahip olduk. Bir diğer hikaye ise yeryüzündeki en soğuk ve en kurak yer olan Antarktika’da geçiyor. Hillside City Club-İstinye’de gösterilen filmler de işte bu iki yolculuğun belgeselidir.” Bu soluk kesen görüntüleri izlemek için Hillside City Club-İstinye’ye mutlaka uğrayın.

Gösterim Programı:

6 Nisan 2011 – 19.30: Kamçatka’daki atlayışı gösteren belgesel filmin gösterimi.
7 Nisan 2011 – 19.30: Antarktika’daki atlayışı gösteren belgesel filmin gösterimi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT