Barış İçin Sinema

Tarihler: 01 Aralık 2004 Çarşamba ~ 15 Ocak 2005 Cumartesi Son Yollama Tarihi 15 Şubat 2005

Yer: Barış İçin Sinema Girişimi

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Bilgi için: www.barisicinsinema.org

Adres: proje@barisicinsinema.org Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 1, 2004 ~ Oca 15, 2005
SAVAŞ ÇEKİLİR ŞEY DEĞİL!
%100 BARIŞ

Bağımsız, gönüllü ve özgür bir birliktelik olan bir BARIŞ İÇİN SİNEMA GİRİŞİMİ`nin geçen yıl birincisini düzenlediği, 1`er dakikalık `BARIŞ` konulu filmlerden oluşan projenin ikincisi bu yıl 1 Eylül 2004 tarihinde (Dünya Barış Günü) başladı. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da herhangi bir ön koşula bakılmaksızın ve ayırımsız herkese açık olan %100 BARIŞ projesine son film yollama tarihi 15 Şubat 2005 ve projeye yollanan filmlerin tüm dünyada ilk izlenme tarihi ise Irak Dünya Mahkemesi`nin İstanbul`da son oturumunu yapacağı tarih olan 20 Mart 2005 olacaktır.

Proje kapsamında her yönetmen kendi 1 dakikasını kurmaca, belgesel, deneysel ya da animasyon olarak hazırlayabiliyor. Ama yapımların özgün olması, telif ile ilgili bir sorununun bulunmaması, bu projeye yollanan kurgusuyla bir başka yerde yayınlanmamış olması isteniyor.

Girişim bütünüyle gönüllü ve bağımsız bir yapıya sahip olduğundan projenin de parasal anlamda herhangi bir destekçisi ya da sponsoru bulunmuyor. Herhangi bir yarışma ve ödül de söz konusu değil. Barışa dair söyleyecek 1 dakikalık da olsa birşeyleri olupta eli kamera tutan amatör olsun profesyonel olsun herkes bu projeye katılmaya çağrılıdır.

Projenin ayrıntıları www.barisicinsinema.org adresinde bulunmaktadır. Ama proje, herkesin öneri ve katılımına açık olarak şekilleneceğinden, şimdiden tüm barış için sinema dostlarının bu projeye ilişkin görüş ve önerilerini ve yine bu projeye sunabilecekleri olası katkılarını e-posta ile proje@barisicinsinema.org adresine bir an önce yollamaları bekleniyor.
Savaş hiç de çekilir şey değildir.
BARIŞ İÇİN SİNEMA GİRİŞİMİ

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT