Enka Yaz Etkinlikleri / Jüri

Tarihler: 05 Ağustos 2004 Perşembe ~ 05 Ağustos 2004 Perşembe 5 Ağustos Perşembe Saat 21:15

Yer: Enka Vakfı Sadi Gülçelik Spor Sitesi

Nereden Alınır: Bilgi İçin: E-mail:enkakultur@enka.com

Adres: Enka Vakfı Sadi Gülçelik Spor Sitesi, İstinye İstinye İstanbul

Telefon: 0212 276 22 14-15/209

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 5, 2004 ~ Ağu 5, 2004
Enka Vakfı bünyesinde Enka Kültür ve Sanat’ın düzenlediği kültür etkinlikleri 16. yılında Sadi Gülçelik Spor Sitesi içinde yer alan Enka Açıkhava Tiyatrosu’nda 17 Haziran-24 Ağustos 2004 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 19 programın yer aldığı etkinlikte müzikten tiyatroya ve sinemaya kadar sezonun en iyilerinden oluşan bir seçki yer alıyor. Etkinliklerde yerler numarasız olduğundan mutlaka önceden rezervasyon yaptırılması gerekiyor.

Enka Açıkhava Tiyatrosu’nda sinema keyfi 16 yıldan beri sürüyor. Otopark sorunu yaşamadan katılabileceğiniz etkinliklerde havuz başında yemeğinizi yiyebilir,barda akşam keyfi yapabilir ya da tiyatro cafede atıştırabilirsiniz. Enka Açıkhava Tiyatrosu’nda film gösterimleri yıldızların altında sizi bekliyor.

JÜRİ (Runaway Jury)
Yönetmen: Gary Fleder
Yapımcı: Gary Fleder, Christopher Mankiewicz, Arnon Milchan
Senaryo: Brian Koppelman, David Levien
Görüntü Yönetmeni: Robert Elswit
Müzik: Christopher Young
Oynayanlar: John Cusack, Gene Hackman, Dustin Hoffman, Rachel Weisz, Bruce Davison
Yapım: 2003 - ABD
Dağıtım: Özen Film

Wendal Rohr(Hoffman), kocasının ölümünden çok uluslu bir silah şirketini sorumlu tutan genç bir kadının avukatlığını üstlenir. İlk bakışta kolay bir dava olarak görünen durum, silah lobisinin kazanmak için her şeyi mübah sayan tutumu, sınırsız mali gücü ve işini bilen avukatlarının belirmesiyle farklı bir hal alır.
Davalı şirketin elindeki en önemli kozsa, jüri seçmelerinde bulanacak olan acar Jüri danışmanı Rankin Fitch`dir (Hackman). Fitch davanın sonucuna karar verecek jürnin seçimi ve jüri üyelerinin yönlendirilmesi konusunda uzmandır. Olası jüri üyelerinin özel hayatlarını, zaaflarını, umutlarını araştırıp onları köşeye sıkıştırmak çekinmez. Jüri odasının dışında bunlar olurken, jüri üyelerinin arasında da tuhaflıklar yaşanmaktadır. Jüri üyelerinden genç bir adam, Nicholas Easter (Cusack), gizemli bir kadın aracılığyla iki tarafında avukatlarıyla temasa geçer. Nicholas karşılığını ödemeye hazır olan taraf için karar vermeye hazırdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT