İstanbul Modern’de Aşk Var!

Tarihler: 14 Şubat 2014 Cuma ~ 15 Şubat 2014 Cumartesi

Yer: İstanbul Modern Sanat Müzesi

Adres: Meclis-i Mebusan Cad., Liman İşletmeleri Sahası, Antrepo 4, 34433, Karaköy, 34433 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 73 00

Web: http://http://www.istanbulmodern.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2014 ~ Şub 15, 2014

Sevgililer Günü kapsamında siz çiftlere özel etkinlikler İstanbul Modern’de. İstanbul Modern, Sevgililer Günü dolayısıyla 14-15 Şubat’ta başbaşa gezerek deneyimleyebileceğiniz özel bir tur gerçekleştiriyor. Turda, müzenin “Geçmiş ve Gelecek” koleksiyon sergisindeki aşka dokunan yapıtlardan oluşan bir seçkiyi; danışmadan alacağınız tur planı eşliğinde gezebileceksiniz.

Tur kapsamında incelediğiniz tüm sanatçıların adlarını sosyal medyada #istanbulmoderndeaşkvar etiketiyle paylaştığınızda ise, İstanbul Modern Mağaza’dan bu özel günü anımsatacak küçük bir hediyeye sahip olacaksınız!

Özel sergi turundan sonra Kieslowski’nin “Aşk Üzerine Kısa Bir Film”ini sevgilinizle birlikte İstanbul Modern Sinema’da izleyebilirsiniz.

Seanslar: 14 Şubat Cuma, 16.00, 15 Şubat Cumartesi, 15.00

İstanbul Modern Mağaza’da Sevgililer Günü İndirimi

Sevgilinize 14 Şubat’ta sıra dışı bir hediye vermek istiyorsanız, İstanbul Modern Mağaza’nın özel tasarım hediye seçenekleri sizi bekliyor. 11-14 Şubat tarihleri arasında, Sevgililer Günü’ne özel seçili ürünler yüzde 15 indirimli. İstanbul Modern üyeleri ise her zamanki yüzde 10 indirimlerine ek olarak yüzde 15 indirimden faydalanıyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT