Kadın Kadındır / Moderato Cantabile

Tarihler: 15 Mart 2004 Pazartesi ~ 21 Mart 2004 Pazar 15 Mart Saat 16:30, 16 ve 20 Mart Saat 19:00, 17 ve 21 Mart Saat 21:30, 18 Mart Saat 14.30

Yer: Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü

Ücret: Tam: 5 Milyon TL. Öğrenci: 3 Milyon TL.

Nereden Alınır: Bilgi Üniversitesi

Adres: Dolapdere Kampüsü Kurtuluş Deresi Cad. No:47 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 444 0 428

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 15, 2004 ~ Mar 21, 2004
MODERATO CANTABILE
Yön: Peter Brook
Oyn: Jeanne Moreau, Jean-Paul Belmondo, Pascale de Boysson, Jean Deschamps
1960 / Fransa / Fransızca / İngilizce alt yazılı / 91 dk./ 16mm./ S&B
Taşrada zengin bir adamla evli, çocuğuna annelik etmekten başka bir işi olmayan, rahat bir yaşam süren bir kadın günün birinde "kadınlık" arzuları da olduğunu keşfederse ne olur? Adını aldığı müzik teriminden de anlaşılacağı gibi “...büyük, derin bir ırmağın hafiften mırıldanarak tatlı tatlı akışına...” benzeyen bu filmde, ırmak belki hiç taşmıyor ama kadın kahraman ölümü arzulayacak kadar tutkulu bir aşk yaşıyor. Jeanne Moreau`nun ince oyununuyla şekillenen ‘Moderato Cantabile’, Marguerite Duras’nın aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Film, Fransız Yeni Dalga akımının öncülerinden biri olarak kabul edilmektedir.

Tüm gösterimler İstanbul Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü’nde gerçekleştirilmekte olup, gösterimlerden yarım saat önce Taksim AKM önünden ücretsiz servis mevcuttur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT