Keşfetmenin Keyfi Hosted by Algı Ek

Tarihler: 20 Eylül 2017 Çarşamba ~ 20 Eylül 2017 Çarşamba 20 Eylül 2017 20:00

Yer: Cezayir İstanbul

Ücret: - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 20, 2017 ~ Eyl 20, 2017
Fil'm Hafızası; şehrin en farklı sinema etkinliklerine Keşfetmenin Keyfi'ni ekliyor ve uluslararası festivallerde övgüyle karşılanmış bağımsız kısa filmleri sanatseverlerle buluşturmaktan mutluluk duyuyor!

Sinefillere birlikte keşfetme ve sosyalleşme deneyimi yaşatan Fil’m Hafızası; yeni kısa film seçkisini 20 Eylül Çarşamba akşamı saat 20:00’de Cezayir’de sunuyor. 2014'te Kedi Özledi filmiyle Sadri Alışık Ödülleri'nde komedi dalında En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görülen, 2017'de Kaygı'daki performansıyla uluslararası film festivallerinin övgüsünü kazanan Algı Eke'nin misafirliğinde gerçekleşecek etkinlik, başarılı oyuncuyla söyleşinin yanı sıra, sinefillerin hafızasını zorlayan Soundtrack Quiz yarışmasıyla renkleniyor.

“Keşfetmenin Keyfi hosted by Algı Eke” etkinliğinin biletlerini 6 Eylül itibariyle Biletix web sitesinden ve perakende satış noktalarından temin edebilirsiniz. Bu özel etkinlik için biletler 100 adetle sınırlıdır.

KISA FİLM SEÇKİSİ

Sulukule Mon Amour (2016)
Azra Deniz Okyay / Türkiye / 7'

Sulukule Mon Amour’da, Sulukule’de yaşayan Gizem ve Dina’nın özgürlük mücadelelerini nasıl dansları aracılığıyla verdiklerini izliyoruz. Belgeselde bu iki kadını takip ederken günümüz Türkiye’sinde kadınların, azınlıkların yaşamlarından bir kesite tanık oluyoruz.

Missen (2009)
Jochem de Vries / Hollanda / 12'

7 yaşındaki bir kız ve annesinin bir sabah koşuşturmacasını anlatan filmde anne, kızını bir geziye katılması için okula götürür. Ancak güne başlar başlamaz karşılarına çıkan engeller yolu zorlu kılar. Yaşanan aksaklıklar sonucu küçük kızın hislerine, sıradan gibi görünen ama zorluklarla dolu olan yaşamlarına ve bu yaşamda özlem duydukları şeylere tanıklık ediyoruz.

The Mechanical Waltz (2015)
Julian Dykmans / Belçika-Fransa / 6'

Tekdüze hayatlarının kurbanı olan kuklalar alışıldık iç karartıcı günlerden birine daha uyanmışlardı. Ama henüz farkında olmasalar da bugün geçmiş günlerden çok daha farklıydı. Karamsarlığın içinden kulaklarına çalınan müzik ve özgürlüğün tadı bütün hayatlarını değiştirecekti.

Bon Voyage (2016)
Marc Raymond Wilkins / İsviçre / 20'

İsviçreli bir yelkenli, Akdeniz'de batmakta olan bir mülteci gemisine rastlar. Yelkenlideki çift, vicdan ve mantık ikileminde verdikleri kararın bir hata olduğunu fark etmekte çok geç kalır.

Hurşit (2015)
Selcen Yılmazoğlu / Türkiye / 9'

Hurşit, annesi ve engelli abisi ile birlikte Kapadokya'da yaşamaktadır. Kuran kursunda öğrendiklerinin, çevresinde yaşananlardan çok daha farklı olduğunu görür. Tek amacı ön yargılardan ve ayrımcılıktan sıyrılıp iyi bir insan olmaktır.

Yumurta (2016)
Muaz Güneş, Emrah Doğru / Türkiye / 16'

Öğretmenler gününde öğretmenine vereceği hediye gelmeyince komşunun güvercinini çalan Ali ve kardeşinin hikayesini anlatan Yumurta, Doğu’nun köy yaşamını ve insan ilişkilerini izleyiciye aktarıyor.

Leftover (2014)
Tibor Banoczki, Sarolta Szabo / Fransa / 14'

Yalnız yemek toplumda ne ifade eder? Canlandırma türündeki Leftover altı farklı hayattan seçme anlarla bu sorunun cevabını arıyor. Yemeklerden kalanlar, insan ilişkilerinden kalanlar.

- 18 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır.- 18 yaş ve üzeri bilete tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT