Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Kısa Filmler Seçkisi Pera Müzesi’nde

Tarihler: 09 Haziran 2009 Salı ~ 14 Haziran 2009 Pazar 9 – 14 Haziran 2009

Yer: 9 – 14 Haziran 2009

Nereden Alınır: www.peramuzesi.org.tr

Adres: Meşrutiyet Cad. No: 41 Tepebaşı / İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: (212) 334 99 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 9, 2009 ~ Haz 14, 2009
Pera Müzesi Film Etkinlikleri devam ediyor!
Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Kısa Filmler Seçkisi Pera Müzesi’nde
9 – 14 Haziran 2009

Suna ve İnan Kıraç Vakfı Pera Müzesi, 9 –14 Haziran 2009 tarihleri arasında, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Kısa Filmler Seçkisi’ne ev sahipliği yapıyor.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema Anabilim Dalı tarafından düzenlenen Marmara İletişim 11. Uluslararası Kısa Film Yarışması’nda Kısa Filmi ve “İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti” projesini desteklemek amacıyla gerçekleştirilen, Türkiye ve Yurt dışından kısa film ve belgesel yapan öğrenci, amatör, profesyonel her kesimden çok sayıda kişi, çektikleri 160 kısa film ve belgeselle katıldı.

Kurmaca dalında ödüller 7 kategoriye ayrıldı: İzleyici Ödülü; ‘Cennette De Ölüm Var, Yönetmen: Savaş Baykal, Jüri Özel Ödülü: ‘Bizatihi Şey’ Yönetmen: Murat İncedemir, En İyi Senaryo Ödülü: ‘Pembe İnek’ Senarist: Onur Gürsoy, En İyi Görüntü: ‘Ayaz’ Görüntü Yönetmeni: Onur Yiğit ve ‘Sapak’ Görüntü Yönetmeni: Meryem Yavuz, En İyi Oyuncu: ‘Yıldızlar Sönerken’ Oyuncu; Birkan Üzen, Emrecan Şen, Ekim Ekemen , ‘Cennette de Ölüm var ‘ Oyuncu; Mahallenin Çocukları, ‘Sapak’ Oyuncu; Mert Trenova, En İyi Özgün Müzik: ‘Utanç’ Özgün Müzik: Ayfer Düzdaş, En İyi Film: ‘Cennette De Ölüm Var’ Yönetmen: Savaş Baykal olarak belirlendi ve ödüller sahiplerini buldu.Yarışmanın kurmaca film dalının jüri üyeleri, Yönetmen Özcan Alper , Senarist ve Akademisyen Doç.Dr. Serpil Kırel, Tiyatro ve Sinema Oyuncusu Selçuk Yöntem , Görüntü Yönetmeni Feza Çaldıran, Yapımcı Can Anamur ve Fransa’ nın Türkiye’ deki Sinema ve Görsel-İşitsel Ateşesi Luciano Rispoli’ den oluştu.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT