Mimozalar

Tarihler: 14 Nisan 2017 Cuma ~ 14 Nisan 2017 Cuma 14 Nisan 2017 13:30

Yer: Beyoğlu Sineması

Ücret: 1.Kategori - Tam: 8,00 TL Öğrenci: 8,00 TL 1 TL Öğrenci - Öğrenci: 1,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Cad. No:140/C Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 32 40

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 14, 2017 ~ Nis 14, 2017
İstanbul Kültür Sanat Vakfı, 36. İstanbul Film Festivalini 5 - 15 Nisan tarihlerinde sanatseverlerle buluşturacak.

Orjinal Adı: Mimosas

2016 CANNES Büyük Ödül–Eleştirmenler Haftası
2016 KAHİRE En İyi Film, En İyi Erkek Oyuncu (S. Ben Omar)
2016 SEVİL Jüri Özel Ödülü

Cezayir’de yaşayan İspanyol sinemacı Oliver Laxe, Mimozalar’da western izleri taşıyan esrarengiz bir yolculuk sunuyor. Hasta ve yaşlı bir şeyhin son arzusu Sicilmâse’de, akrabalarının yanına gömülmektir. Ancak yolda hayatını kaybedince birkaç adam cenazesini bu şehre götürme görevini üstlenir; Atlas dağlarının çetin şartlarında fiziksel olduğu kadar metafizik bir yolculuk başlar. Büyüleyici coğrafyayı fon edinen Laxe, hikâyesinin şifrelerini çözmeyi izleyicisine bırakırken alışıldık hikâye anlatım yollarını reddederek yolculuğu ruhsal bir deneyime yaklaştırıyor.

Yönetmen: Oliver Laxe
Senarist: Oliver Laxe ,Santiago Fillol
Görüntü Yönetmeni: Mauro Herce
Kurgucu: Cristóbal Fernandez
Oyuncular: Ahmed Hammoud, Shakib Ben Omar, Saïd Aagli, Ikram Anzouli, Ahmed El Othemani, Hamid Fardjad
Yapımcı: Felipe Lage Coro
Yapım Şirketi: Zeitun Films
Dünya Hakları: Luxbox
İspanya, Fransa, Fas, Katar / 2016 / DCP / Renkli / 93´ / Arapça; Türkçe, İngilizce altyazılı

- Film gösterimlerinin başlamasından sonra salona izleyici alınmayacak ve geç kalan izleyicilere bilet iadesi yapılmayacaktır. Salon girişlerinde sorun yaşamamak için izleyicilerimizin seanslara vaktinde yetişmek üzere titizlik göstermelerini önemle rica ederiz. - 1 TL Öğrenci biletleri sadece öğrenciler için satışa sunulacaktır. 1 TL’lik öğrenci biletlerinden satın alan izleyicilerimizin salon girişlerinde öğrenci kimliklerini göstermeleri zorunludur. Öğrenci kimliği göstermeyen izleyicilerimize indirimli ve tam bilet arasındaki fark tutarında ek bilet kesilecektir. - Öğrenci ve 65 yaş üstü izleyicilerimizin kontrol için geçerli kimlik ya da belgelerini yanlarında bulundurmalarını rica ederiz. Geçerli bir kimlik göstermeyen izleyicilerimize indirimli ve tam bilet arasındaki fark tutarında ek bilet kesilecektir. - Salon girişlerinde artırılan güvenlik önlemleri nedeniyle, izleyicilerimizin yanlarında el çantasından büyük çanta bulundurmamasını önemle rica ederiz. Bavul ve büyük sırt çantaları mekânlara veya vestiyerlere kabul edilmeyecektir. - Gösterim sırasında kamera, fotoğraf makinesi, cep telefonu vb. kayıt cihazlarıyla kayıt yapılması yasaktır. Kayıt cihazları salonlara alınmayacaktır. - Her ayrı gösterim için Siyah, Beyaz ve Kırmızı Lale üyeleri iki (2), Sarı Lale üyeleri bir (1) adet bilet için indirim alabilirler. - Aynı etkinlik için bir kişinin alabileceği maksimum bilet 6 adettir. - Gösterimler sırasında ara verilmeyecektir. - Elektronik altyazı sisteminde ortaya çıkabilecek teknik arıza durumlarında, önce arızanın giderilmesine çalışılacak, bunun mümkün olmadığı hâllerde filmin gösterimi altyazısız sürdürülecektir. - Elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapılabilir. - Programda değişiklik yapılmadığı sürece bilet iadesi yapılmaz. - Salonlara alkol ve alkollü içeceklerle girmek yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT