Mükemmel Bir Gün

Tarihler: 21 Ağustos 2016 Pazar ~ 21 Ağustos 2016 Pazar 21 Ağustos 2016 21:00

Yer: UNIQ Açıkhava Sahnesi

Ücret: Minder veya Plaj Sandalyesi - 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 21, 2016 ~ Ağu 21, 2016
Fernando León de Aranoa'nın yönettiği, seyirciyi mizah, dram, rutin, tehlike ve umutla karşılayan "Mükemmel Bir Gün", 21 Ağustos'ta UNIQ Açıkhava Sahnesi'nde sinemaseverlerle buluşuyor.

2015 | Dram | 106' | İngilizce, Sırpça, İspanyolca, Fransızca, Boşnakça | 18 Mart 2016

Balkanlarda hayat kendine özgü bir ritimle akar, aynı müziklerinde olduğu gibi. Bu film de matruşka bebekleri misali iç içe; bir savaş filmi içindeki yol hikâyesinden çıkan komedinin dramı; işte size Mükemmel Bir Gün.

Yıl 1995, Balkanlar’da savaş günleri... Gönüllü yardım ekibi, su kaynaklarını kirleten bir koca cesedi bir koca kuyudan çıkarmaya uğraşırlar. Tek engelleri ise ceset değil, mantıksızlıktır. Yaşanan talihsizlikler, her yerden çıkan bürokrasi, komik tesadüfler ile bu tanıdık manzarada seyirciyi mizah, dram, rutin, tehlike ve umut karşılıyor. Benicio Del Toro, Tim Robbins, Olga Kurylenko, Mélanie Thierry’den oluşan başarılı oyuncu kadrosuyla film, ilk gösterimini Cannes’da "Director's Fortnight" (Yönetmenlerin 15 Günü) bölümünde yaptı.

*13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi içindir. Şiddet ve korku unsurları içerir. Olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar içerir.

Yönetmen: Fernando León de Aranoa
Oyuncular: Benicio Del Toro, Tim Robbins, Olga Kurylenko, Mélanie Thierry
Ülke: İspanya
Dağıtım: M3 Film
Yapım: Patricia de Muns, Javier Méndez
İthalat: Mars Production

- Etkinlikte numarasız oturma düzeni vardır.- Bilet alan izleyiciler etkinlik alanında yer alacak olan minderlere ya da plaj sandalyelerine oturabilirler.- Her müşteri 1 adet minder ya da plaj sandalyesi alabilir.- Minder kalmaması durumunda plaj sandalyesi verilecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT