Neşeli Dalgalar: Dalgamanya

Neşeli Dalgalar: Dalgamanya

Tarihler: 03 Ağustos 2017 Perşembe ~ 03 Ağustos 2017 Perşembe 21:15

Yer: Zorlu AVM

Ücret: Ücretsiz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 3, 2017 ~ Ağu 3, 2017

Zorlu Alışveriş Merkezi; komedi, animasyon, aksiyon gibi birbirinden keyifli filmleri, Ağustos ayında her Salı ve Perşembe saat 21:15’te Meydan Katı Park alanında ücretsiz olarak sinemaseverlerle buluşturacak.

Zorlu Alışveriş Merkezi, sinemaseverlere özel bir yaz programı hazırladı. Sinemaseverler, Temmuz ve Ağustos ayı boyunca her Salı ve Perşembe günleri saat 21:15’te açık havada film izlemenin keyfini yaşayacaklar.

Henry Yu'nun yönetmenliğini üstlendiği Neşeli Dalgalar: Dalgamanya, sörfçü penguenlerin hikâyelerini anlatmaya devam ediyor.

Cody, Tavuk Joe ve Lani hayatlarının en efsane macerasına atılıyor! Sörf dünyasının en çılgın rüya takımı Hang Five ile beraber, gezegenin dillere destan sörf mekanına yelken açan Cody ve arkadaşları, yolculuklarında birbirinden çılgın maceralar yaşayacak ve ekip çalışmasının ve arkadaşlığının değerini öğrenecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT