Otel Odaları

Tarihler: 26 Mart 2009 Perşembe ~ 26 Mart 2009 Perşembe 26 Mart Perşembe günü saat 18:00 ve 19:00

Yer: Osmanlı Bankası Müzesi Sineması

Ücret: ücretsiz. Rezervasyon yaptırmak zorunludur.

Nereden Alınır: www.obmuze.com

Adres: Bankalar Caddesi No:11 Karaköy Eminönü İstanbul

Telefon: (0212) 334 22 70

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 26, 2009 ~ Mar 26, 2009
“Otel Odaları” Osmanlı Bankası Müzesi Sineması’nda
Osmanlı Bankası Müzesi Sineması’nda, “Toplumsal Hafıza” teması altında, yönetmenliğini Sevinç Yeşiltaş’ın üstlendiği Otel Odaları adlı belgesel gösterilecek. 26 Mart Perşembe günü saat 18:00 ve 19:00’da yapılacak gösterimlerin ardından, Şair ve Mimar Sinan Üniversitesi Öğretim Görevlisi Cengiz Bektaş, “Edebiyat, Mekân ve Yalnızlık” konulu bir söyleşi gerçekleştirecek.

Belgeselde; aileden, düzenli ve adı konmuş güvenceli hayatlardan, her türlü konformizmden uzakta, bedenleri ödünç bir hayata yerleşirken ruhları geniş sözcüklerle dile gelmiş yoksul insan öyküleri konu ediliyor. Birinci bölümde, Ödemiş’te bulunan, cumhuriyetin ilk yıllarında Anadolu’da otel olarak yapılan ilk binalardan Yıldız Oteli ve orada yaşayan 65 yaşındaki müzisyen Önder Akı tanıtılıyor. “İnsanların ayıbını örter bu oteller, sırları saklar.” diyen Önder Amca’nın hayatı da, kaldığı otel gibi eski görkeminden çok uzak, ama yine de onurlu...

Osmanlı Bankası Müzesi Sineması’nın Belgesel Sinemacılar Birliği danışmanlığında hazırladığı program, “Toplumsal Hafıza” teması altında gösterilen filmler ve ardından yapılan söyleşilerden oluşuyor. Seanslar, (0212) 334 22 70 numaralı telefondan rezervasyon yaptırılarak ücretsiz izlenebiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT