11. Ulusal Kısa Film Festivali

Tarihler: 26 Mart 2013 Salı ~ 29 Mart 2013 Cuma

Yer: Gözaçan Kültür ve Sanat Merkezi

Adres: Doğuş Üniversitesi Acıbadem Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 544 55 55

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 26, 2013 ~ Mar 29, 2013

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi İstanbul Kısa Filmciler Derneği İşbirliği ve Kültür Ve Turizm Bakanlığı Desteği ile 11. Ulusal Kısa Film Festivali “Kısa Film” ve “Kısa Film Öyküsü” Yarışması

İstanbul Kısa Filmciler Derneği –İKFD Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteği ve Doğuş Üniversitesi’nin işbirliği ile “11. Ulusal Kısa Film Festivali” kapsamında “kısa film yarışması” ve “kısa film öyküsü” yarışması sonuçlanıyor.

Yarışmanın amacı, Türkiye genelindeki tüm amatör ve profesyonel kısa film yapımcıları ile Güzel Sanatlar Fakülteleri; Görsel İletişim ve Sinema bölümleri ile İletişim ve İletişim Bilimleri bölümlerinde eğitim alan öğrencilerin kısa film yapımı ve senaryo yazarlığı alanlarında deneyim ve nicelik kazanmalarını teşvik etmektir.

Doğuş Üniversitesi; Acıbadem Yerleşkesi, Gözaçan Kültür ve Sanat Merkezi’nde 26 Mart 2013 saat:18.30’da gerçekleşecek ödül törenine, onur konuğu olarak Türk Sineması ustalarından Tuncel Kurtiz, İKSV Film Festivali Kurucularından 25 yıllık yönetici - Öğretim görevlisi Hülya Uçansu ve sinema-televizyon ve tiyatro aktörü Selçuk Yöntem katılacak.

11. Ulusal Film Festivali Tuncel Kurtiz’in sunumuyla yönetmenliğini Aydın Bağardı’nın yaptığı “Tarihin Tanığı Fotoğraf” belgesel filmi ile açılacaktır.

Festival filmlerinin gösteriminin yanısıra 11.Ulusal Film Festivali kapsamında Doğuş Üniversitesi STF Görsel İletişim Bölümü Öğretim Elemanları Özel Film Gösterimi , “4 Yönetmen 4 Film” teması ile yönetmen Korkut Akın, Mehmet Bükülmez, Murat Bolayır ve Tayfur Aydın katıldığı “Kısa Film Üzerine Konuşmalar” ve aralarında yönetmen Simge Gökbayrak, Gökçe Pehlivanoğlu, Orkide Ünsür ve Bilgi Diren Güneş’in bulunduğu “Kameranın Ardındaki Kadınlar” konulu paneller yer almaktadır.

Festival kapsamında STF Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Müzik dersi öğretim görevlisi Selin Üge ve Grup Brain Explosion birer konser verecektir.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT