Bu Yılbaşında Çocuklar Buyaka’da Eğlenecek!

Tarihler: 25 Aralık 2014 Perşembe ~ 28 Aralık 2014 Pazar

Yer: Buyaka AVM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 25, 2014 ~ Ara 28, 2014

Hem çocuklara hem de büyüklere hitap eden aktiviteleriyle yeni yılı karşılamaya hazırlanan Buyaka, misafirlerine keyifli bir eğlence sunmaya hazırlanıyor.

Yeni yılı karşılamaya hazırlandığımız günlerde Buyaka, çocukların olduğu kadar büyüklerin de ilgisini çeken aktiviteleri misafirleriyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Çocuklara özel olarak hazırlanan atölyelerde birbirinden eğlenceli aktiviteler minik ziyaretçilerin yaratıcılıklarını ortaya çıkarma fırsatı sunuyor. Aralık ayı süresince çocuklar her hafta sonu saat 13:00 – 18:00 arası yılbaşı konsepti ile kardan adam süsleme, yılbaşı temalı şemsiye yapımı, minyatür yılbaşı ağacı süsleme heyecanını Buyaka’da ki Kış Bahçesi alanında yaşıyor olacaklar. Yeni yıl için özel olarak hazırlanan kızakta Noel Baba ile fotoğraf çektirme şansını yakalayacak ve yılbaşı temalı karikatür etkinliği ile unutulmaz anlar yaşayacaklar.

Yeni yılın coşkusunu daha da artırmak için Buyaka, 25 Aralık ve 27 Aralık tarihlerinde Kutup Bandosu eşliğinde yeni yılı kutlamaya hazırlanıyor.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT