Carlton J. Smith

Tarihler: 10 Haziran 2015 Çarşamba ~ 10 Haziran 2015 Çarşamba 20:30

Yer: Norse

Ücret: 110.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 10, 2015 ~ Haz 10, 2015

Carlton J. Smith, 10 Haziran'da Darüşşafaka Norse Fitnesstation'un ev sahipliğinde İZEV (İstanbul Zihinsel Engelliler İçin Eğitim Ve Dayanışma Vakfı) yararına düzenlenecek olan konserle hayranlarıyla buluşuyor.

Carlton J. Smith, zihinsel engelli gençler için sahneye çıkıyor.

Carlton J. Smith, kariyerini James Brown, Al Green ve The Temptations gibi dönemin soul müzik üstadlarının efsanevi mirasını devam ettirmeye adamış bir şovmen ve bestecidir.

Sahnede sergilediği dinamik performansı ile yıllardır Amerika'dan Avrupa ve Asya'ya tüm dünyada dinleyicilerinin nefesini kesen Soul Man Carlton J. Smith, 10 Haziran'da Darüşşafaka Norse Fitnesstation'un ev sahipliğinde İZEV (İstanbul Zihinsel Engelliler İçin Eğitim Ve Dayanışma Vakfı) yararına düzenlenecek olan konserle hayranlarıyla buluşuyor.

Gelirlerinin tamamının zihinsel engelli gençlerin hayatın içinde kendilerine yer bulabilmeleri için çalışan İZEV'e bağışlanacağı bu konser biletini almanız halinde, konserin ev sahibi Darüşşafaka Spor ve Sosyal Tesisleri konsere katılanlar için 20 Temmuza kadar geçerli olacak şekilde 2 kişilik ve 1 günlük ücretsiz havuz girişi imkanı hediye etmektedir.

Bu güzel konserde hem enfes bir müzik ziyafetine ortak olacak, hem de İZEV'e destek olacaksınız. Hem de İstanbul'un en güzel ve en büyük açık yüzme havuzlarının başında gelen Darüşşafaka Spor ve Sosyal Tesisleri'nde 1 gün 2 kişilik havuz giriş imkanı ile sıcak bir İstanbul gününde serin bir havuz keyfi edinmiş olacaksınız. Bu coşkuyu, bu sevinci ve bu keyfi bir arada yaşamak üzere 10 Haziran akşamı bu konsere davetlisiniz.

Not: Darüşşafaka Spor ve Sosyal Tesisleri'nde 1 gün 2 kişilik bir havuz giriş imkanı, "Carlton J. Smith" konserine bilet alan ve izlemeye gelen her bir kişiye 2 kişilik ücretsiz havuz giriş kuponu olarak konser girişinde verilecektir. Havuz giriş kuponları 1 günlüktür ve 20 Temmuz'a kadar kupon sahibinin kendi belirleyeceği bir hafta içi gün geçerlidir. Kupon sahibi kendi refakatinde getireceği ikinci kişinin kim olacağını kendisi belirler. Kupon sahibi ve misafiri kupon haklarını aynı gün içinde beraberce kullanmalıdır.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT