Anadolu Yakasında kaliteli ve ferah alışverişin adresi Buyaka, 7’den 77’ye her neslin merakla keşfetmek istediği dinazorların büyülü dünyasını 6-21 Eylül 2014 tarihleri arasında minik ziyaretçileri ile buluşturuyor.

Buyaka’nın çocuklara ‘‘Okula Dönüş” hediyesi olarak düzenlediği etkinlik kapsamında, miniklere özel olarak dekore edilmiş sergi alanında gerçeğe yakın ölçülerinde 14 dev hareketli dinazorların büyülü dünyasına yolculuğa çıkacaklar. Minikler dinazorların tarihi bilgilerini öğrenerek, mekanik dinazor kostümlerini deneyecek, arkeolojik kazı masasında minik dinazorları keşfedecek, oyunlar oynayacak, eğlenceli yarışmalara katılacak, ve sürpriz hediyeler kazanacaklar.

Buyaka, 6-21 Eylül 2014 tarihleri arasında miniklere eğlence dünyasının sihirli kapısını aralıyor. ‘‘Okula Dönüş” etkinliği kapsamında minikler Dinazor Sergisi konsepti ile dinazor tarihini keşfetme, konseptli etkinliklerde oyun oynama ve kendi dinazorlarını yaratma fırsatı yakalayacaklar.

Tarihin unutulmaz efsane canlılarını çocuklara aktarmak üzere bu projeye imza atan Buyaka, eskimeyen Dinazor tarihini çocuklarla buluşturuyor.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT