Genç Üretim - 1 Sergisi

Tarihler: 25 Ocak 2012 Çarşamba ~ 25 Nisan 2012 Çarşamba

Yer: Armaggan Art&Design Gallery

Adres: Nuruosmaniye Cad. No:65 K:3 Nuruosmaniye, Cağaloğlu İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 522 44 33

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 25, 2012 ~ Nis 25, 2012

Armaggan’ın Nuruosmaniye mağazasında yer alan Armaggan Art&Design Gallery, genç ve dinamik fikirleri desteklemek amacıyla yeni bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Armaggan Genç Üretim-1 başlıklı sergide, 20 genç Türk ressamın “bir” kavramını yorumladığı eserler yer alıyor.

“Bir”, sayıların ilki olmanın yanı sıra, Armaggan markasının tasarım ve üretimi birleştirmesi, geçmişi ve bugünü bir araya getirmesi ve farklı disiplinleri bir merkezde buluşturmasından esinlenerek, sanatçıları bu kelime çiftleri üzerine düşünmeye çağırıyor. Aralarında genç sanatçılardan; Emre Kantaşlı, Güneş Oktay, Taylan Akdağ ve Gaye Su Akyol’un bulunduğu sergide, heykelden yola çıkan enstalasyonlar, figüratif çalışmalar, tarihten beslenerek bugüne ulaşan bakış açıları ve camın dilini kullanan duygusal çalışmalar yer alıyor.

Bir tasarım ve üretim markası olan A Armaggan’ın içinde doğan ve tarihi yarımadada bir çekim merkezi olmayı hedefleyen Armaggan Art&Design Gallery, bir üretim galerisi olarak genç sanatçıları destekleme amacı taşıyor. Tıpkı markanın özel tasarlanan ürünleri gibi, galeride sergilenen eserler de, sanatçılar tarafından sergiye özel olarak üretiliyor. ARMAGGAN Nuruosmaniye mağazası ayrıca Ayaslı koleksiyonuna ait İbrahim Çallı'dan, Şeker Ahmet Paşa'ya, Nuri İyem'den Fikret Mualla'ya kadar pek çok değerli ustanın önemli eserlerine de ev sahipliği yapıyor.

Armaggan Genç Üretim-1 sergisi, 25 Nisan 2012 tarihine kadar Armaggan Nuruosmaniye mağazasında gezilebilecek.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT