Nostaljik Ramazan Eğlenceleri

Tarihler: 27 Haziran 2014 Cuma ~ 27 Temmuz 2014 Pazar

Yer: Capacity Alışveriş Merkezi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 27, 2014 ~ Tem 27, 2014

Capacity Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Ramazan ayı boyunca ziyaretçilerini özel etkinliklerle karşılamaya hazırlanıyor. Ramazan ayının sonuna kadar her Cuma ve Cumartesi akşamı fasıl dinletisi ve ikramlarıyla misafirlerini ağırlayacak olan Capacity AVM, geleneksel Ramazan heyecanını yaşamak isteyen tüm ziyaretçilerini bekliyor.

Capacity AVM, etkinlik alanına kurulacak Ramazan evi ile Ramazan ayı boyunca her hafta sonu düzenleyeceği birbirinden farklı etkinlikleriyle ziyaretçilerine eğlenceli bir Ramazan yaşatacak. 28 Haziran Cumartesi günü başlayıp 27 Temmuz Pazar tarihine kadar devam edecek. Cuma ve Cumartesi akşamları fasıl dinletisi eşliğinde özel ikramlarla Ramazan akşamlarını tatlandırmaya hazırlanan Capacity AVM’de, Cumartesi ve Pazar günleri ramazan yarışmaları, kukla gösterileri, Karagöz – Hacivat gösterisi, sihirbaz, palyaço , çocuk şarkıları, orta oyunu, Meddah, Nasreddin Hoca, ramazan maskotları ve jonglör gösterisi gibi birçok eğlenceli aktiviteler düzenlenecek.

Ramazan heyecanını yaşamak isteyen herkesi ağırlamaya hazırlanan Capacity AVM, Ramazan etkinlikleri ile ziyaretçileriyle eğlence dolu saatler geçirmeye hazırlanıyor. Capacity AVM, bu yıl da Ramazan’ın vazgeçilmez adresi olacak.

www.capacity.com.tr

Ramazan2014

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT