3. Tesettür ve Tesettür Giyim Moda Fuarı

Tarihler: 03 Mart 2011 Perşembe ~ 06 Mart 2011 Pazar

Yer: İstanbul Fuar Merkezi

Adres: İstanbul Dünya Ticaret Merkezi Yeşilköy İstanbul Yeşilköy İstanbul

Telefon: 0212 288 64 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 3, 2011 ~ Mar 6, 2011

3. Tesettür ve Tesettür Giyim Moda Fuarı 03-06 Mart 2011’de, tüm İslam âlemine giyim ve tekstil ürünleri satan, toptancı ve mağaza sahiplerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Demos Fuarcılık Genel Müdürü Hüseyin Aslan ; ‘Dünyada yaklaşık 1,5 milyar müslümanın yaşadığı düşünülürse pazarın büyüklüğü hemen ortaya çıkacaktır. Müslüman Nüfusunun 250 milyonun bile İslami şartlara göre giyindiğini varsayarsak Türk tekstil pazarından yaklaşık 10 kat daha büyük bir pazar olduğu görülecektir.

Tesettür Fuarı Türk tekstil pazarı için yeni bir açılım yeni bir nefes olacaktır. Düzenlendiği ilk yılda dünya`nın her tarafından alıcı ve satıcıyı buluşturan İslami moda fuarı %400 büyümüştür.’ Açıklamasında bulundu.

İhtisas Fuarları kapsamında uzmanlaşmış Demos Fuarcılık, Ortadoğu ve Avrupa ülkelerini bir araya getirecek 3. Tesettür Fuarını 03-06 Mart 2011 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi Yeşılköy’de gerçeleştirecek.

Özellikle tekstil giyim sektöründe önemli bir geçiş süreci olarak nitelendirilen Mart ayının ilk haftasında düzenlenen Tesettür Fuarı, katılımcı firmaların İlkbahar- Yaz Kreasyonlarını sergileyebilecekleri ve özellikle yurt dışı pazarına tam zamanında tanıtım yapabilmelerine olanak sağlıyor.

Üretici ve tasarımcı firmaların ürünlerini rahatlıkla sergileyebilecekleri defileler ve çeşitli görsel showların da yer alacağı 3. Tesettür Fuarı 2011; Tesettür Sektörü sezon açılışı ile birlikte yurt içi ve yurt dışı üretici ve alıcılarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Fuar,Türkiye’nin tartışmasız mükemmel konumda olması, Orta Doğu ülkeleri için Vize Prosedürü uygulamasını kaldırmış ve Asya ile Avrupa ‘ya yakın olması, üretici ve alıcılar arasındaki ilişkilerin hareketlenmesi açısından ciddi bir gelişme sağlamaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT