Ağaç İşleme Makinesi 2011

Tarihler: 15 Ekim 2011 Cumartesi ~ 19 Ekim 2011 Çarşamba

Yer: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi

Adres: E – 5 Karayolu, Gürpınar Kavşağı 34522 Büyükçekmece / İstanbul Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 867 11 00

Web: http://www.agacmakinesi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 15, 2011 ~ Eki 19, 2011

Yurtdışından ve yurtiçinden fuarımızı ziyaret eden sektör profesyonelleri fuarlarımız boyunca Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nin salonları doldurdu. Ortaya çıkan görüntüler fuarın katılımcılar açısından verimliliğini gözler önüne serdi. Geçtiğimiz yıla oranla büyük bir büyüme sergileyen Ağaç İşleme Makinesi 2010 ve İntermob 2010 fuarları 42.626 yerli ve 3.589 yabancı profesyonel tarafından ziyaret edildi. Bu rakamlar dikkate alındığında söz konusu fuarların bir önceki yıla göre yurtiçi ziyaretçi açısından % 40, yurtdışı ziyaretçi açısından % 68 büyümüş olması oldukça çarpıcıdır.

Sektörün en büyük fuarları olma özelliklerinin yanı sıra ülkemizin en büyük sanayi fuarlarından olan Ağaç İşleme Makinesi 2010 ve İntermob 2010 fuarlarının bu özelliklerini sık sık vurguladık. Fuarlarımızın bu özelliğini pekiştirmek için çok çalıştık. Yukarıdaki rakamları göz önünde bulundurarak ortaya çıkan başarımızla, 23 yıldan bu yana bize inanan ve en zor dönemlerde bile güvenerek bizlerle yürüyen kararlı katılımcılarımızın beklentilerinin üzerinde hizmet vermiş olmaktan dolayı kıvançlıyız. Sektörün güç birliğiyle tüm enerjisini tek fuarda toplaması konusundaki mesajlarının herkes tarafından algılandığını görüyoruz.

Yurtdışından ve ülkemizin dört bir yanından gelerek bizlerle beraber olan ve bize güç veren değerli ziyaretçilerimiz de, tıpkı katılımcılarımız gibi bu sektörün Türkiye’de tek uluslararası markasının TÜYAP olduğunu ve TÜYAP tarafından hazırlanan fuarların kendisiyle yarışmaya devam edeceğini ispatlamıştır. Tüm katılımcılarımıza ve ziyaretçilerimize bu gönülden destekleri için ayrı ayrı teşekkürü bir borç biliriz.

Önümüzdeki dönem Ağaç İşleme Makinesi ve İntermob fuarları için dünyayla yarışma süreci devam ederken, uluslararası arenadaki en değerli pazarlama platformları olan fuarlarımızda sektörün tüm temsilcilerinin yer alması için kapılarımızı herkese açtık. Gücümüzün farkında olarak, yıllardan bu yana sektörle birlikte istikrarla hazırladığımız fuarlarımızın başarısını daha da geliştirmek için her zamanki gibi çok çalışacağımıza bir kez daha söz veriyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT